Συνατσάκη: Δεν μου αρέσει το «ο κύριος της κυρίας»

Η Instagrammer τοποθετήθηκε για το περιστατικό που είχε συμβεί στο J2US, μετά το σχόλιο του Ψινάκη στον Στρατή ότι δεν τον συμπαθούσε εξαιτίας της

Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε στο σχόλιο που έκανε ο Ηλίας Ψινάκης για την ίδια στον αέρα του «J2US».

Συγκεκριμένα, η Ιnstagrammer είχε βρεθεί στο στόχαστρο του μάνατζερ πριν από έναν μήνα στον αέρα της εκπομπής, καθώς είχε πει στον σύντροφό της, Ίαν Στρατή: «Είχα αρνητική γνώμη για εσάς γιατί δεν πήγαινα και δεν πάω τη γυναίκα σας βασικά. Για δικούς μου λόγους, μου είχε κάνει κάτι με το ΜeΤoo».

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για πρώτη φορά για το περιστατικό στην εμφάνισή της στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», το πρωί της Δευτέρας.

Δείτε το βίντεο
Συγκεκριμένα, αποκάλυψε: «Το έβλεπα στο Web Tv και είχε μια μικρή χρονοκαθυστέρηση. Και ξεκινάει η πρώτη ατάκα του Ηλία Ψινάκη “Δεν σας συμπαθούσα λόγω της γυναίκας σας” και χτυπάει το τηλέφωνο από τον Ίαν και μου λέει “Το είδες;”. Και του λέω: “Το βλέπω τούτη τη στιγμή».

Στη συνέχεια, η Μαίρη Συνατσάκη τόνισε: «Αρχικά, το θεωρώ άδικο για εκείνον, δηλαδή πραγματικά τον βλέπω, τον θαυμάζω, χαίρομαι που υπάρχει αυτό το σόου και μπορούν να δουν κι άλλοι άνθρωποι τι κάνει, πόσα πράγματα έχει, το ταλέντο του. Το θεώρησα λάθος στιγμή και λάθος χώρο και όλο λάθος να αναφερθούν σε μένα. Επίσης δεν μου αρέσει το “ο κύριος της κυρίας”. Όπως δεν μου αρέσει να μιλάνε για μια γυναίκα ως προέκταση του άνδρα της, όπως αντίστοιχα να μιλάνε και για τον άνδρα ως προέκταση της γυναίκας του. Τι παλαιολιθικό στερεοτυπικό είναι αυτό. “Δεν σας συμπαθούσα, επειδή η γυναίκα σας…“».

Επίσης, η Μαίρη Συνατσάκη υποστήριξε ότι ορισμένα κινήματα έχουν πια φορτιστεί με αρνητική χροιά: «Έχουν αρχίσει να φορτίζονται πολύ αρνητικά λέξεις και φράσεις όπως το MeToo και ο φεμινισμός. Όπως και το “πολιτικά ορθό” πρώτα νιώθεις ότι έχεις πει κάτι λάθος. Νιώθω ότι έχει ειπωθεί τόσο πολύ η αντίθετη άποψη για αυτά τα πράγματα και προσπαθούμε να τα παρουσιάσουμε σαν το κακό πράγμα. “Ώχου, πάλι με το πολιτικό ορθό”, “ώχου, με την πατριαρχία πάλι“».

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν