Τάσος Νούσιας: Γυρίσαμε σκηνή στη «Μάγισσα» με 42 βαθμούς, οριακά στη λιποθυμία

«Η σκηνή που ξιφομαχούμε με τον Γιώργο Γάλλο μας πήρε 10 ώρες, είχε 42 βαθμούς υπό σκιά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρωταγωνιστής του σίριαλ

Για τις δυσκολίες που συνάντησε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα» μίλησε ο Τάσος Νούσιας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή του «The 2Night Show».

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός «η σκηνή που ξιφομαχούμε με τον Γιώργο Γάλλο μας πήρε 10 ώρες, είχε 42 βαθμούς υπό σκιά και φορούσαμε αυτά τα βαριά ρούχα σε ένα άνυδρο τοπίο, σε καμία προστασία για ένα 10ωρο. Η θερμοκρασία ήταν οριακά υποφερτή. Ήμασταν οριακά στο να φτάσουμε στη λιποθυμία, ήταν οριακά η θερμοπληξία υποφερτή, γιατί υπήρξε» είπε ο Τάσος Νούσιας.

Δείτε το βίντεο


Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Τάσος Νούσιας είπε: «Ευτυχώς ασχολήθηκα με τον στίβο στην εφηβεία, γιατί υπήρξε μια μεγάλη εκτόνωση μέσα από εκεί. Η βασική μου παιδεία στηρίχθηκε στον πρωταθλητισμό… Καθοδηγώ προς τα εκεί και την κόρη μου. Ο άνθρωπος πρέπει να έρθει από νωρίς σε επαφή με την ήττα και με τη νίκη. Να το γευτεί αυτό, να παιδευτεί με αυτό και να μπορέσει να τραβήξει τα φυσικά του όρια σε τέτοιο βαθμό ώστε να αναλογιστεί με έναν τρόπο πως θα γίνει καλύτερος. Γιατί ο ίδιος θα έχει βιώσει μέσα του μια συνθήκη, που αν δεν είσαι παρών και δε τη κερδίσεις κατά μόνας, πολύ πιθανό πολύ εύκολα να μεταθέσεις την ευθύνη σε άλλον. Καλό είναι να αναμετρηθείς με τα όριά σου και να τα κερδίσεις με έναν τρόπο».

Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν