Τατιάνα Μπλάτνικ: Αυτός είναι ο γοητευτικός σύντροφός της

Λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Νικόλαο και η Τατιάνα Μπλάτνικ έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή και είναι ξανά ερωτευμένη

Τατιάνα Μπλάτνικ, Νικόλαος

Ζευγάρι με γοητευτικό επιχειρηματία φέρεται να είναι η Τατιάνα Μπλάτνικ λίγες εβδομάδες μετά το διαζύγιό της με τον Νικόλαο. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως και οι δύο έχουν προχωρήσει στη ζωή τους, αφού είναι χωρισμένοι πολλούς μήνες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του europost.gr που δημοσιεύεται και στην εφημερίδα On Time, η Tατιάνα και ο επιχειρηματίας Γιώργος Μπαρμπαλιάς είναι ζευγάρι και μάλιστα πραγματοποίησαν ήδη και το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας, προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day.
Ποιος είναι ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς

Ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς είναι επιχειρηματίας από γνωστή οικογένεια της Αθήνας, είναι επίσης διαζευγμένος μετά από δέκα χρόνια γάμου με την Ναταλία Μουνδρέα, κόρη του εφοπλιστή Νίκου Μουνδρέα, ο οποίος τα τελευταία οκτώ χρόνια είναι σύντροφος της Έλλης Στάη.

Γιώργος Μπαρμπαλιάς

Ο πατέρας του υπήρξε ένας από τους πιο γνωστούς και καταξιωμένους Έλληνες αρχιτέκτονες, που άλλαξε την όψη της Αθήνας, ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς.

Τα τρία παιδιά του Γιώργος, Έλενα και Φαίη συνεχίζουν την οικογενειακή επιχείρηση “Ηλίας Γ. Μπαρμπαλιάς – Κτίρια Ειδικών Κατασκευών“.

Oι πρώτες φήμες περί κρίσης στον γάμο του λαμπερού ζευγαριού Νικόλαου – Τατιάνας, ξεκίνησαν το 2019.

Τατιάνα Μπλάτνικ, Νικόλαος

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν