Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Πουλάνε την έπαυλη που αγόρασαν πέρυσι!

Το ζευγάρι έχει απευθυνθεί ήδη σε μεσιτικό γραφείο, ενισχύοντας τις φήμες ότι έχουν χωρίσει

Τζένιφερ Λόπεζ, Μπεν Άφλεκ,

Επιβεβαίωσαν τα δημοσιεύματα ότι πουλάνε την έπαυλη την οποία απέκτησαν μόλις πέρυσι, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ.

Το ζευγάρι που εδώ και καιρό φημολογείται ότι είναι κοντά στο διαζύγιο, σύμφωνα με το Radar Online, έβαλε μεσίτη για την πώληση του σπιτιού, που αξίζει 60 εκατομμύρια δολάρια και όπως γράφεται η είδηση του χωρισμού τους, μπορεί να έρθει σύντομα.

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: 

Πλήθος δημοσιευμάτων αναφέρει ότι το τελευταίο διάστημα οι Μπένιφερ δεν ζουν πια στο ίδιο σπίτι, ενώ επισημαίνεται, ότι είχαν κάνει μεγάλη έρευνα για να αγοράσουν την έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς.

Το πολυτελές ακίνητο 6 στρεμμάτων βρίσκεται στο κτήμα Wallingford και διαθέτει ένα κτίριο 43.000 τετραγωνικών μέτρων με 17 υπνοδωμάτια, ένα κατάλυμα επισκεπτών 10.000 τετραγωνικών μέτρων, σπίτι για τον επιστάτη, γκαράζ για 15 αυτοκίνητα και χώρο στάθμευσης για 80 οχήματα.

Περιλαμβάνει επίσης ένα υπαίθριο αθλητικό συγκρότημα που έχει, μεταξύ άλλων, γήπεδο μπάσκετ, γυμναστήριο, ρινγκ πυγμαχίας, μπαρ και πισίνα.

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Το φιλί που δεν έπεισε

Οι δυο σταρ φαίνεται πως θέλουν να διαψεύσουν τα ΜΜΕ που τους θεωρούν ήδη χωρισμένους. Η Daily Mail, που εντόπισε πριν λίγο καιρό το ζευγάρι να ανταλλάσσει ένα βιαστικό φιλί στο μάγουλο, ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν προς τον αγώνα μπάσκετ του 12χρονου γιου του ηθοποιού στο Λος Άντζελες.

 

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν