Τζόνι Ντεπ: Έγινε ζωγράφος και βάζει εκατομμύρια στην τσέπη του

Μέσα σε λίγες ημέρες ο χολιγουντιανός ηθοποιός κέρδισε 4,5 εκατομμύρια λίρες από την πώληση των έργων του

Μπορεί ο Τζόνι Ντεπ να ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει τη ζωή του άφραγκου Ιταλού ζωγράφου και γλύπτη Μοντιλιάνι, όμως ο ίδιος έχει… τρελά έσοδα από την τέχνη.

Την περασμένη εβδομάδα ο «πειρατής της Καραϊβικής» πούλησε πίνακες ζωγραφικής αξίας άνω των 4,5 εκατομμυρίων λιρών μέσα σε λίγες μόνο ημέρες και έτσι ο Τζόνι Ντεπ αποδεικνύει ότι μπορεί να διαγράψει λαμπρή πορεία και ως εικαστικός.

Η περιορισμένη σειρά από τις γκραβούρες του Ντεπ, στις οποίες απεικονίζονται ο βασιλιάς της ρέγκε Bob Marley, ο συγγραφέας Hunter S Thompson και οι ηθοποιοί Heath Ledger και River Phoenix, βγήκε προς πώληση μέσω της γκαλερί Castle Fine Art Gallery, στο Κόβεντ Γκάρντεν του Λονδίνου, την περασμένη Δευτέρα.


Ένας εκπρόσωπος είπε ότι οι τολμηρές και έντονα χρωματιστές γκραβούρες, οι οποίες κοστίζουν 4.500 λίρες η καθεμία ή 17.500 λίρες και οι τέσσερις, είχαν σχεδόν εξαντληθεί μέσα σε πέντε ημέρες. “Την Παρασκευή είχαν σχεδόν όλα εξαφανιστεί, είχαν απομείνει μόνο μια χούφτα από τις γκραβούρες του River Phoenix” είπε. “Αναμένω ότι και αυτές θα έχουν εξαντληθεί μέχρι τώρα.”

Πρόκειται για τη δεύτερη έκθεση της συλλογής “Friends and Heroes” του Τζόνι Ντεπ που πωλείται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η πρώτη, στην οποία περιλαμβάνονταν γκραβούρες με τα πρόσωπα του Bob Dylan, του Keith Richards, της Elizabeth Taylor και του Al Pacino, εξαντλήθηκε επίσης μέσα σε λίγες ώρες τον περασμένο Ιούλιο.

Αυτό σημαίνει ότι, μόνο τους τελευταίους επτά μήνες, ο Ντεπ έχει κερδίσει περισσότερα από 8 εκατομμύρια λίρες από την τέχνη του. Χθες, ο 59χρονος σταρ δήλωσε στη Mail ότι “συγκινήθηκε” που ο κόσμος ενδιαφέρθηκε για τη δουλειά που έκανε “εκτός της καθημερινής του δουλειάς.”


Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν