Βασίλισσα Λετίθια – Σαρλίν του Μονακό: Μαθήματα κομψότητας από δύο royals

Δυο γυναίκες που συνδυάζουν σε κάθε τους εμφάνιση κλασική φινέτσα και σύγχρονες τάσεις της μόδας

🎙️ Άκουσε το άρθρο

Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας άνοιξαν τις πόρτες του καταπράσινου Βασιλικού Βοτανικού Κήπου στη Μαδρίτη, προκειμένου να καλωσορίσουν με κάθε επισημότητα τον πρίγκιπα Αλβέρτο και την πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό.

Η συγκεκριμένη διήμερη επίσκεψη εργασίας, που ξεκίνησε την 1η Ιουνίου 2026, φέρει βαθιά ιστορική σημασία για τις δύο χώρες, καθώς σηματοδοτεί την εμβληματική επέτειο των 150 ετών από την ίδρυση της πρώτης διπλωματικής αποστολής μεταξύ του Μονακό και της Ισπανίας το 1876.

Παράλληλα, η συνάντηση αυτή αποτέλεσε το επίσημο ντεμπούτο της Σαρλίν σε ισπανικό έδαφος μετά τον γάμο της με τον Μονεγάσκο μονάρχη το 2011, στρέφοντας πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Τις εντυπώσεις έκλεψαν οι δυο κυρίες με τις ενδυματολογικές τους επιλογές τις οποίες διέκριναν η κλασική φινέτσα και κομψότητα. Η Λατίθια επέλεξε ένα λινό midi φόρεμα σε λευκή απόχρωση. Η εφαρμοστή μέση και η καθαρή γραμμή του φορέματος αναδείκνυαν τη σιλουέτα της χωρίς υπερβολές. Η Ισπανίδα μονάρχης εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους με το αμάνικο φόρεμα, προϊόν της exclusive συνεργασίας των brands Mantu και Yoweworld, αξίας 1.345 δολαρίων, το οποίο έχει φορέσει με επιτυχία και στο παρελθόν.

Για να δώσει την απαραίτητη νότα βασιλικής πολυτέλειας και αντίθεσης στο minimal λευκό look της, η Λετίθια στράφηκε σε λαμπερά χρυσά αξεσουάρ. Κράτησε ένα κομψό δερμάτινο clutch «Lian» του brand Magrit, αξίας 250 ευρώ, ενώ στόλισε την εμφάνισή της με τα εντυπωσιακά χρυσά σκουλαρίκια «Acacia» και το αντίστοιχο ασορτί βραχιόλι του οίκου Suma Cruz, αξίας 320 ευρώ το καθένα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @hshprincealbertii

Από την άλλη πλευρά, η Σαρλίν επέλεξε μία πιο ρομαντική προσέγγιση που έφερε την υπογραφή του διάσημου οίκου Oscar de la Renta, με την αξία του φορέματος να αγγίζει τις 5.215 λίρες. Η πριγκίπισσα του Μονακό εμφανίστηκε με ένα δαντελένιο φόρεμα που συνδύαζε θηλυκότητα και αριστοκρατική κομψότητα. Η αέρινη υφή του υφάσματος και οι λεπτομέρειες της δαντέλας χάρισαν μία πιο ανάλαφρη διάθεση στο σύνολο, χωρίς να χάνει τον επίσημο χαρακτήρα που απαιτούσε η περίσταση. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με slingbacks γόβες «Ascent 55» του Gianvito Rossi στο ίδιο χρώμα και pearl earings.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις, κάθε μέρα στο inbox σας

 
Διαβάστε επίσης