Βούλα Πατουλίδου: «Πήγα να κάνω έκπληξη στον άνδρα μου και τον είδα με άλλη γυναίκα»
«Ήταν η πρώτη φορά που μου έφυγε η παντόφλα από το χέρι», είπε η χρυσή Ολυμπιονίκης

Η Βούλα Πατουλίδου μίλησε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega κι αναφέρθηκε στο αν ζηλεύει τον σύζυγό της, με τον οποίο είναι μαζί πολλά χρόνια και σ’ ένα περιστατικό που την εξόργισε.
Στη σχετική συζήτηση η χρυσή Ολυμπιονίκης του 1992 παραδέχθηκε ότι αν και «δεν θεωρούσα ποτέ ότι θα μπορούσα να ζηλέψω», το «ένιωσα μια φορά».
Η Βούλα Πατουλίδου συγκεκριμένα ανέφερε: «Μεγάλωσα με τον σύζυγο, σύντροφο, πατέρα του παιδιού μου. Και θεωρούσα αυτονόητο… Τίποτα όμως δεν είναι δεδομένο και επιβεβαιωμένο μέχρι τη στιγμή που θα χτυπήσει καμπανάκι. Πήγα να του κάνω μια έκπληξη στο Παλαί ντε Σπορ, τότε προπονητής – καθηγητής και θα ήταν εκεί με φίλους. Έχω πάει σεινάμενη – κουνάμενη, έγκυος, με μια αγωνία αν ενώ είσαι πρησμένη είσαι και ποθητή. Και με το που πάω βλέπω τον Δημήτρη, τον σύζυγό μου, να έχει πάνω στη μηχανή ένα πάρα πολύ ωραίο κορίτσι.
Και μου λέει «ήρθες;» με ύφος απαξίωσης και συνεχίζει «θα τα πούμε σπίτι» και φεύγει. Έχω μείνει σύξυλη. Να τον σκοτώσω; Να τρέξω από πίσω με την κοιλιά στο στόμα. Δεν λειτουργούσαν τα ΜΜΜ, ούτε το υπολόγισα. Γύρισα στο σπίτι και πως περιμένει ο Κωνσταντάρας τη Βλαχοπούλου. Μπαίνει και μου λέει «τι έγινε ζηλέψαμε»; Ήταν η πρώτη φορά που μου έφυγε η παντόφλα από το χέρι. Μου λέει «είσαι χαζή, ήταν η γυναίκα του αδερφού μου και την πήγα στο σπίτι». Δεν του είχα δείξει ποτέ ότι ζηλεύω γιατί δεν είχε χρειαστεί ποτέ. Δεν μου είχε δώσει ποτέ αφορμή. Ήταν πάντα με γυναίκες, προπονήτριες, αθλήτριες».