Χάρης Σιανίδης: «Στα 30 έκανα coming out και στα 31 είχα την πρώτη μου ολοκληρωμένη επαφή»

«Εγώ από μικρός το ήξερα, αλλά άργησα πολύ να πατήσω στα πόδια μου», πρόσθεσε ο pr manager

χαρης σιανιδης

Ο Χάρης Σιανίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show», το βράδυ της Τρίτης (4/3),  και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη στιγμή που μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του και την πρώτη ολοκληρωμένη επαφή που είχε.

«Μικρότερος ήμουν σε μία ερωτική κατάσταση που μου άρεσε πάντα αυτό που δεν μπορούσα να έχω. Αυτό το πράγμα που μας αρέσουν πιο πολύ οι straight κι αυτό δεν είναι απολύτως φυσιολογικό γιατί προσπαθείς να αλλάξεις κάποιον. Όλα γίνονταν λίγο στα κρυφά. Εμένα με αγκάλιασαν όλοι οι άνθρωποι της ομάδας, παρόλο που τώρα είμαι σε διαφορετικό χώρο» δήλωσε ο Χάρης Σιανίδης.

«Έκανα comig out στα 30 μου και στα 31 μου είχα την πρώτη μου ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή. Υπήρχε αυτό το κομμάτι. Εγώ από μικρός το ήξερα, αλλά άργησα πολύ να πατήσω στα πόδια μου. Ερωτεύτηκα για πρώτη φορά στα 31 μου» εξομολογήθηκε ο Χάρης Σιανίδης.



Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Χάρης Σιανίδης δήλωσε ότι «Ερωτεύτηκα πρώτη φορά στη ζωή μου στα 31 μου. Όμως είναι άλλο ο έρωτας και άλλο το σεξ… Πριν ήμουν στο κλασικό μοτίβο clubbing, ξενύχτια. Εγώ ήμουν πάρα πολύ παιδί της νύχτας και πάντα μπορεί να φλέρταρα με τον γκρεμό, αλλά υπήρχε κάτι το οποίο με κρατούσε.»

Επιπλέον, αναφερόμενος σε έναν μεγάλο έρωτα που βίωσε, λόγω του οποίου πήγε σε κλινική αποτοξίνωσης, σημείωσε ότι «Οι γονείς μου ήταν πολύ διακριτικοί. Μίλησα για τη σεξουαλικότητά μου όταν στα 31 μου έζησα έναν πολύ μεγάλο έρωτα, απαγορευμένο με έναν αθλητή κι από τελείως διαφορετικό χώρο, με συντηρητική ζωή. Ήταν μια πολύ μεγάλη αγάπη κι ζούσα στο εξωτερικό μαζί του. Ήταν αυτό που λέμε η καψούρα. Πήγα σε κλινική αποτοξίνωσης σε ένα κέντρο στη Βουδαπέστη. Ο εθισμός δεν είναι μόνο τα ναρκωτικά, ο τζόγος. Είναι και το σ@ξ. Στην Αμερική είναι γεμάτο. Είχαμε μεγαλώσει σε μία κοινωνία ότι πας σε αποτοξίνωση μόνο αν είσαι ναρκομανής. Μέσα στην κλινική κατάλαβα ότι αν δεν μπορείς να πατήσεις στα πόδια σου, να έχει βάσεις από την οικογένειά σου κι ένα επίπεδο παιδείας, σου δημιουργείται μία παρανοϊκή φύση. Έκατσα τρεις μήνες. Τον πρώτο έμεινα πιο μόνιμα και μετά έμπαινα κι έβγαινα. Ήταν ουσιαστικά ένας προάγγελος μίας βαριάς κατάθλιψης. Όταν έχεις 24ωρη εμμονή με έναν άνθρωπο.. Αυτό συνέβη σε εμένα, γιατί είχα αφήσει τόσο άδεια τα “μπουκάλια” στη ζωή μου, που ήταν δουλειά, δουλειά, δουλειά, και σε αυτό το κομμάτι τίποτα. Άλλο το σ@ξ και άλλο ο έρωτας, είναι δυο τελείως διαφορετικά πράγματα όπως και η αγάπη, να συνδεθείς», κατέληξε ο PR Manager.



Ίσως σας ενδιαφέρουν