Χριστίνα Μπόμπα: Ξεκαθαρίζει τι συνέβη ανάμεσα σ’ εκείνη και τη Μαρίνα Βερνίκου

Οι δυο τους βρέθηκαν στα εγκαίνια της φιλανθρωπικής δημοπρασίας

χριστινα μπομπα
🎙️ Άκουσε το άρθρο

Η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 6 Μαΐου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με αφορμή την έκθεση «EROS», της φιλανθρωπικής οργάνωσης Creaid, πρόεδρος της οποίας είναι η γνωστή φωτογράφος Μαρίνα Βερνίκου.

Η γνωστή influencer απάντησε για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχουν απομακρυνθεί με την κουμπάρα της, Μαρίνα Βερνίκου.

«Όταν εγώ γέννησα τις μικρούλες, δυσκολεύτηκε το life style στο να είμαι έξω και να με βλέπετε πολύ συχνά σε εμφανίσεις, Οπότε για κάποιον λόγο, επειδή δεν εμφανιζόμουν πολύ – κάποιος δημοσιογράφος – θεώρησε ότι έχουμε τσακωθεί γιατί δεν βγαίνουμε πολύ μαζί. Όσες είναι μαμάδες, ξέρουν ότι αλλάζει λίγο το life style επειδή τα παιδιά είναι μικρά.

Δεν έχω πάρει τους δημοσιογράφους για άλλα και άλλα θέματα, θα πάρω γι’ αυτό;» είπε η Χριστίνα Μπόμπα.


Για τη μεταγραφή του Σάκη Τανιμανίδη στον ΣΚΑΪ ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη, ανυπομονούσα να δω το Dragon’s Den γιατί είναι το αγαπημένο μου πρόγραμμα και ανυπομονώ να το δω στον αέρα πια».

Από την πλευρά της η Μαρίνα Βερνίκου απάντησε: «Δεν συνέβη τίποτα με την Χριστίνα Μπόμπα. Γελάσαμε όταν το διαβάσαμε. Αφού είμαστε τσακωμένες, πάμε να βγάλουμε μια φωτογραφία να μη στεναχωριέται ο κόσμος».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις, κάθε μέρα στο inbox σας

 
Διαβάστε επίσης