Γκουαρντιόλα: Θα πρέπει να υποφέρουμε για να κερδίσουμε στον τελικό

Την ώρα που τα κρούσματα κορωνοϊού στη Μεγάλη Βρετανία ολοένα και αυξάνονται, ο Πεπ Γκουαρντιόλα πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ του εμβολιασμού για τον COVID-19.

«Εμπιστεύομαι τους γιατρούς και τους επιστήμονες. Εφόσον λένε ότι (σ.σ. το εμβόλιο) είναι ο καλύτερος τρόπος για να προστατευθεί ο κόσμος, πρέπει να το κάνεις» δήλωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα παραμονές της αναμέτρησης με την Μπριζ στο Βέλγιο, ξεκαθαρίζοντας ότι, τόσο ο ίδιος όσο και τα μέλη της οικογένειάς του, έχουν εμβολιαστεί.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι δεν αποκάλυψε ποιοι ποδοσφαιριστές της ομάδας του παραμένουν ανεμβολίαστοι, χαρακτηρίζοντας το θέμα «ιδιωτικό», τόνισε όμως ότι οι γιατροί του συλλόγου θα μιλήσουν στους παίκτες, πριν εκείνοι αποφασίσουν.

«Βλέπουμε στην Αγγλία πόσους θανάτους έχουμε, ακόμα και ανθρώπους που κολλάνε τον ιό και υποφέρουν. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά, να μείνουμε ασφαλείς, να είμαστε προσεκτικοί, να φοράμε μάσκες και να χρησιμοποιήσουμε τα εμβόλια για το καλό της κοινωνίας και το δικό μας» κατέληξε ο Γκουαρντιόλα.