Περιφέρεια Αττικής: «Λειτουργούμε θεσμικά, πάνω από κόμματα και παρατάξεις» | αττικής

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η Περιφέρεια Αττικής υπογράμμισε πως δίνει προτεραιότητα στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες του Λεκανοπεδίου και πως λειτουργεί πάνω από κόμματα και παρατάξεις, απαντώντας στην ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης για τα χθεσινά επεισόδια στο περιφερειακό συμβούλιο

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Η Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής λειτουργεί θεσμικά, πάνω από κόμματα και παρατάξεις, δίνοντας προτεραιότητα στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες του Λεκανοπεδίου».

Η Περιφέρεια χαρακτηρίζει λανθασμένη μετάφραση «ως επιδοκιμασία κάποιων παρατάξεων, σε βάρος άλλων», την αντίδραση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην αυτονόητη αποδοκιμασία κάθε μορφής βίας κατά τις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, που εξέφρασε η Διοίκηση της Περιφέρειας και τονίζεται ότι «για μας δεν υπάρχει κόκκινη, μαύρη η πράσινη βία. Η βία δεν έχει κόμμα ή παράταξη, είναι βία, όπως και οι ύβρεις και οι τραμπουκισμοί είναι βία. Τελικά δεν είναι στραβός ο γιαλός, στραβά αρμενίζουν κάποιοι».