Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί στην Πεύκη, στην οδό Κολοκοτρώνη 67 . Μια μητέρα πέταξε από τον 4ο όροφο την πεντάχρονη κόρη της στον φωταγωγό της πολυκατοικίας της και ύστερα αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η μητέρα ήταν διαζευγμένη και αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Επίσης, το κοριτσάκι ήταν ΑμεΑ. Οι άνδρες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν νεκρές μητέρα και κόρη.

«Γιατί μου το έκανες αυτό;»

Τραγική φιγούρα αποτελεί ο πατέρας του 5χρονου κοριτσιού. Γείτονες τον είδαν και τον άκουσαν να σπαράζει: «Γιατί μου το έκανες αυτό; Γιατί μου το έκανες αυτό;». 

«Είδα τη νύφη μου στον δρόμο και το μωρό από κάτω»

 «Εγώ δεν ήξερα τίποτα, γιατί ο γιος μου την Πρωτοχρονιά δούλευε. Τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν ότι στο σπίτι του έγινε ληστεία και μας πήρε τηλέφωνο και μου είπε να πάω να δω τι γίνεται. Έρχομαι εδώ και βλέπω τη νύφη μου στον δρόμο, ανάσκελα και το μωρό από κάτω -είχαν βάλει ένα σεντόνι», αναφέρει ο πατέρας του άνδρα της 32χρονης. 

Και προσθέτει: «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Γιατί να πάρει και το παιδί μαζί της; Είχε προβλήματα υγείας η εγγονούλα μας αλλά το αγαπούσαμε, το θέλαμε το παιδί. Γιατί; Δεν μπορώ να το πιστέψω».

«Το παιδί ήταν με ειδικές ανάγκες»

«Δεν γνώριζα προσωπικά την κοπέλα. Τι ζόρι τράβαγε για να κάνει αυτό το πράγμα. Ξέρω ότι πρόσφατα είχε χωρίσει και ότι το παιδάκι ήταν με ειδικές ανάγκες. Κρίμα», είπε μιλώντας σε δημοσιογράφους γείτονες της 32χρονης.