Πέθανε ο κωμικός Bob Saget στα 65 του χρόνια | bob saget 10 1 22 2

Σε ηλικία 65 ετών πέθανε ο κωμικός Bob Saget, που έγινε κυρίως γνωστός από το ρόλο του «Danny Tanner» στην κωμική τηλεοπτική σειρά των ‘80s που είχε προβληθεί και στην Ελλάδα με τίτλο «Τρελή οικογένεια».

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι ο αγαπημένος μας Bob πέθανε» δήλωσε η οικογένειά του. «Ήταν τα πάντα για εμάς και θέλουμε να ξέρετε πόσο πολύ αγαπούσε τους θαυμαστές του, πραγματοποιώντας live παραστάσεις και φέρνοντας πιο κοντά, μέσα από το γέλιο, διαφορετικούς ανθρώπους. Αν και ζητάμε να σεβαστείτε τις προσωπικές στιγμές μας αυτή τη στιγμή, σας προσκαλούμε να κρατήσουμε ζωντανή τη μνήμη της αγάπης και του γέλιου που έφερε στον κόσμο».

Ο κωμικός ηθοποιός βρέθηκε νεκρός σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ορλάντο. Δεν βρέθηκαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας ή χρήσης ναρκωτικών ουσιών, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, αλλά θα διεξαχθούν έρευνες για τα αίτια του θανάτου του. Ο Saget βρισκόταν στην περιοχή στο πλαίσιο μιας περιοδείας του στη Φλόριντα. Μάλιστα μόλις το προηγούμενο βράδυ είχε δώσει την τελευταία του παράσταση.