Πέθανε ο πατέρας της Αντέλ - Δεν είχαν καλές σχέσεις

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 57 ετών ο πατέρας της Αντέλ, Μαρκ Έβανς, νικημένος από τον καρκίνο.

Όπως αναφέρει πηγή που επικαλείται η Sun, η οικογένεια του Έβανς «είναι βαθύτατα λυπημένη με τον θάνατό του». Η ίδια πηγή αποκάλυψε ότι η σχέση του με την τραγουδίστρια δεν ήταν καλή, ασχέτως αν είχαν κάνει προσπάθειες να τα βρουν. Ο Έβανς και η Αντέλ είχαν διακόψει τις επαφές τους το 2011.

Την ίδια χρονιά, ο πατέρας της που είχε εγκαταλείψει την Αντέλ όταν ήταν μικρή, τόνισε σε συνέντευξή του ότι η τραγουδίστρια πάλεψε σκληρά να βρει την αγάπη, λόγω της εγκατάλειψής της.

Η Αντέλ δυσαρεστήθηκε με το γεγονός ότι ο πατέρας της μιλάει για την προσωπική της ζωή: «Ήμουν έτοιμη να ξεκινήσω να έχω σχέσεις μαζί του. Το κατέστρεψε. Δεν θα ακούσει ποτέ ξανά για εμένα» είπε η Adele στην αμερικάνικη Vogue το 2012.

Ενώ πρόσθεσε: «Γιατί δεν υπάρχει κάτι που θα με στεναχωρούσε περισσότερο από το να δωροδοκείται ο μπαμπάς μου από τον Τύπο».

Σε συνέντευξή του το 2013, υπογράμμισε ότι έπασχε από καρκίνο του εντέρου, ενώ είπε ότι ήθελε μόνο την κόρη του πίσω. Μιλώντας δύο χρόνια νωρίτερα, ο Έβανς παραδέχτηκε ότι δεν ήταν καλός πατέρας για την κόρη του.

«Έπινα καθημερινά δύο λίτρα βότκας και 7 ή 8 ποτήρια μπίρα. Αυτό γινόταν επί τρία χρόνια. Ο Θεός μόνο ξέρει πώς επέζησα» είπε, προσθέτοντας ότι ένιωθε «βαθιά ντροπιασμένος» για ό,τι είχε γίνει.