Απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και την ανάρτηση που έκανε στο facebook, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, τόνισε: “Ο κ. Τσίπρας έκανε ανάρτηση για να πει ότι δήθεν «ο κ. Μητσοτάκης δίνει εντολές στον φιλοκυβερνητικό Τύπο». Εξ’ ιδίων ας μην κρίνει τα αλλότρια”.

Στη συνέχεια συμπληρώνει: “Γιατί αυτό που εμφανίζει ως δήθεν γραμμή ο κ. Τσίπρας, είναι όσα είπε δημόσια ο Πρωθυπουργός στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, χαρακτηρίζοντας συστηματική και απαράδεκτη τη στοχοποίηση του καθηγητή κ. Σωτήρη Τσιόδρα.Ο κ. Τσίπρας ας αφήσει τις υπεκφυγές και ας απαντήσει ευθέως: κ. Τσίπρα επικροτείτε την επίθεση που δέχεται από βουλευτές σας και από το κόμμα σας ο κ. Τσιόδρας;”.

Τσίπρας: Κατάντια για την ενημέρωση τα “σκονάκια” του Μαξίμου

Νωρίτερα με ανάρτησή του στο facebook, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας, κάνοντας λόγο για κατευθυνόμενη από το Μαξίμου ενημέρωση.

«Όσα σκονάκια, όμως, και να στείλει ο κ. Μητσοτάκης στα Μέσα που τον λιβανίζουν, δυστυχώς – για όλους μας – οι πολίτες βιώνουν πλέον καθημερινά τις πληγές από τις δραματικές επιπτώσεις της αδράνειάς του» αναφέρει.