Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Επιχειρήσεις

Εκκλησία

Υγεία

Αυτοκίνητο

Το άρθρο της ημέρας

Άρθρογραφία

Συνεντεύξεις

Social Life με την Τίνα

PEUGEOT : Ηλθε απόσυρση και ανταλλαγή

Επέστρεψε στην αγορά   του αυτοκινήτου, η απόσυρση και η ανταλλαγή, με την νέα καινοτόμα πολιτική της Peugeot , γι αυτό μην ονειρεύεστε   το νέο σας αυτοκίνητο, αλλά αποκτήστε το, καθώς μέχρι τις 15 Ιουλίου, όσοι το επιθυμούν, θα μπορούν να αποκτήσουν καινούργιο αυτοκίνητο με μοναδικά οφέλη.

Μάλιστα, η εξέλιξη αυτή, λύνει τα χέρια των οδηγών που κατέχουν αυτοκίνητα με χαμηλή ή ακόμα και μηδενική εμπορική αξία, καθώς θα μπορούν να πετυχαίνουν τις εκπτώσεις απόσυρσης και τα οφέλη ανταλλαγής. Ειδικά  για τα τελευταία, η   Peugeot   αναλαμβάνει να ολοκληρώσει και την διαδικασία απόσυρσης και οριστικής διαγραφής, απαλλάσσοντας τους ιδιοκτήτες από μια ακόμα ταλαιπωρία. Πιο αναλυτικά, η καινοτόμα πολιτική της εταιρίας   προσφέρει τις εκπτώσεις απόσυρσης και τα οφέλη ανταλλαγής όποια και αν είναι η κατάσταση του αυτοκινήτου του πελάτη, γεγονός που λύνει τα χέρια των οδηγών που κατέχουν αυτοκίνητα με χαμηλή ή ακόμα και μηδενική εμπορική αξία,

Βραβευμένα μοντέλα Peugeot και SUV Peugeot

Μην χάσετε επομένως την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καινούργια και βραβευμένα μοντέλα Peugeot και SUV Peugeot και φέτος να κάνετε διακοπές με Γαλλικό αέρα χάρη στο πρόγραμμα Απόσυρσης και Ανταλλαγής Peugeot , με την προσφορά να ισχύει για όλα τα μοντέλα της Peugeot μέχρι τις 15 Ιουλίου. Στο μεταξύ, καθώς πληθαίνουν οι ανάγκες μετακίνησης λόγω των καλοκαιρινών εξορμήσεων, η Peugeot καλεί όλους τους πελάτες της μάρκας να προβούν σε δωρεάν έλεγχο του κλιματιστισμού του αυτοκινήτου τους έως τις 31 Ιουλίου , εξασφαλίζοντας ένα ευχάριστο και υγιεινό περιβάλλον στην καμπίνα του οχήματός τους και επιπλέον πιο άνετες και πιο ασφαλείς μετακινήσεις.

Αντιμετώπιση αναπνευστικών προβλημάτων

Υπενθυμίζεται πως με την πάροδο του χρόνου ευνοείται η ανάπτυξη βακτηρίων, μικρο – οργανισμών, μούχλας και μυκητών τόσο στους αγωγούς του κλιματισμού όσο και στα φίλτρα. Αυτό έχει σαν συνέπεια την δημιουργία πονοκεφάλων και αναπνευστικών προβλημάτων. Ο συστηματικός έλεγχος και η σωστή συντήρηση του κλιματιστικού συστήματος φιλτράει αποτελεσματικά τη σκόνη και τα μικροσωματίδια ώστε ο αέρας της καμπίνας να είναι πάντοτε καθαρός. Επιπλέον, η σωστή θερμοκρασία στην καμπίνα και η άμεση αποθάμπωση των κρυστάλλων συμβάλλουν στην άνεση και στην ασφάλεια των μεκτακινήσεων.

Δωρεάν έλεγχος κλιματισμού   8 σημείων

Μάλιστα, οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Peugeot   γνωρίζουν καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο το αυτοκίνητό σας, και είναι στη διάθεσή σας προκειμένου να πραγματοποιηθεί   ο Δωρεάν έλεγχος κλιματισμού   8 σημείων, ο οποίος περιλαμβάνει έλεγχο ιμάντα κομπρεσέρ, έλεγχο της κατάστασης των σωληνώσεων, και   του φίλτρου σκόνης. Επίσης , έλεγχο σωστής λειτουργίας του κομπρεσέρ, των δυναμικών πιέσεων, της θερμοκρασίας αέρα στους αεραγωγούς , ανάγνωση της μνήμης του εγκεφάλου και έλεγχος λειτουργίας βαλβίδων κλιματισμού. Επιπλέον, για όσους προγραμματίσουν τον δωρεάν έλεγχο του κλιματισμού μέσω του On Line Booking η εταιρία προσφέρει εντελώς δωρεάν τον αντιβακτηριδιακό καθαρισμό του.

Σημαντική αύξηση πωλήσεων το 2017

Εξ άλλου, η μοναδική αίσθηση οδήγησης, η κομψή σχεδίαση και η απαράμιλλη ποιότητα, αποτελούν δέσμευση της μάρκας στους πελάτες της και συμβάλουν στα έντονα συναισθήματα που προκαλεί κάθε μοντέλο της Peugeot. Λειτουργώντας σε περίπου 160 χώρες με περισσότερα από 10.000 σημεία πώλησης, η εταιρία αύξησε τις πωλήσεις της κατά 10,4% το 2017, για να φτάσει τα 2.119.845 οχήματα που πωλήθηκαν παγκοσμίως. Η Peugeot, συνδυάζει αυστηρά πρότυπα, γοητεία και συναίσθημα, με στόχο να καταστεί μία ευρείας βάσης high-end μάρκα με παγκόσμια εμβέλεια. Με έτος ίδρυσης το 1889, η μάρκα συνεχίζει και σήμερα να γράφει ιστορία και στους αγώνες, καθώς σημείωσε νέο θρίαμβο στο Ράλι Ντακάρ με το   Peugeot 3008 DKR Maxi.

Η βιογραφία του Κ. Μήτση

Social life με την Τίνα