Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» παραμένει το ισχυρό όπλο του ΑΝΤ1 και για τη νέα σεζόν. Μπορεί το σίριαλ να σταμάτησε τα γυρίσματα για το καλοκαίρι, ωστόσο οι πληροφορίες για τη συνέχεια από Σεπτέμβρη είναι πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες.

Που αφήσαμε την ιστορία των ηρώων στις «Άγριες Μέλισσες»

Η Δρόσω γέννησε τελικά τον «απαγορευμένο καρπό» το παιδί που απέκτησε με τον άνδρα της αδερφής της, Ασημίνας. Στο τελευταίο επεισόδιο, η μικρότερη της οικογένειας Σταμίρη αποχαιρέτισε το σπλάχνο της και το παρέδωσε στην αγκαλιά της διαταραγμένης ψυχολογικά Ασημίνας.

Την ίδια ώρα, μια αποκάλυψη της Θεοδοσίας αναμένεται να ανοίξει και πάλι την υπόθεση της δολοφονίας του Σέργιου. Η Ελένη, προκειμένου να προστατεύσει τις αδερφές της αποφασίζει να πάρει την ευθύνη για τον φόνο μόνη. Παράλληλα, ο Δούκας Σεβαστός χάνει την εξουσία στην περιοχή και βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για τις ραδιουργίες στις οποίες τον παρακολουθήσαμε να επιδίδεται στην πρώτη σεζόν της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Αυτοί που φεύγουν από τις «Άγριες Μέλισσες»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας η εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» στο OPEN, τρεις τουλάχιστον ηθοποιοί αναμένεται να ολοκληρώσουν τον κύκλο τους στις «Άγριες Μέλισσες».


Ένας από αυτούς φυσικά είναι ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος είχε μιλήσει για την επικείμενη αποχώρησή του από τη σειρά. Μένει να δούμε τον τρόπο που θα βγει από τη ζωή της Ελένης, ο μυστηριώδης και σκοτεινός Κυπραίος στις «Άγριες Μέλισσες».

Επιπλέον και η Θεοδοσία αναμένεται να έχει τραγικό τέλος στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Η πρώην γυναίκα του Λάμπρου στις «Άγριες Μέλισσες» δεν θα προλάβει να χαρεί την εκδίκησή της σε βάρος της Ελένης. Σύμφωνα με το βίντεο, η Θεοδοσία θα δεχτεί μια αδέσποτη σφαίρα κατά τη διάρκεια έντασης στο δικαστήριο και τελικά θα πεθάνει.

Τέλος, εκτός «Άγριων Μελισσών» και ο Νίκος Ψαρράς, που ανέλαβε το ρόλο του πρώην άνδρα της Βιολέτας και στα τελευταία επεισόδια βρέθηκε αντιμέτωπος με την αντίδραση του χωριού, όταν αποφάσισε να πετάξει την γυναίκα έξω από το καφενείο.

Αυτοί που έρχονται στη σειρά «Άγριες Μέλισσες»

Ο ΑΝΤ1 είχε δώσει τα ονόματα πέντε νέων ηθοποιών που ξεκίνησαν ήδη γυρίσματα στις «Άγριες Μέλισσες». Σήμερα, το OPEN δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για τους ρόλους που θα υποδυθούν. Αρχικά, ο Αργύρης Πανταζάρας, η «μεταγραφή» του οποίου απασχόλησε ιδιαίτερα τις τηλεοπτικές ειδήσεις πριν από λίγο καιρό. Ο ηθοποιός που αγαπήθηκε για τον ρόλο του στο «Κόκκινο Ποτάμι» αναλαμβάνει τον ρόλο ενός ανθρώπου της νύχτας, που έρχεται κοντά στη Δρόσως.

Η μικρότερη της οικογένειας Σταμίρη, όπως έχει γραφτεί, θα βρεθεί στην Τρούμπα, όπου θα γίνει η προστατευόμενη μιας γυναίκας. Τον ρόλο της θα αναλάβει η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παντελάκη, την οποία έχουμε απολαύσει σε αρκετές σειρές στην ελληνική τηλεόραση (Ευτυχισμένοι Μαζί, Μαύρα Μεσάνυχτα).

Οι νέοι ρόλοι από τη δίκη της Ελένης στις «Άγριες Μέλισσες»

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουμε τον ρόλο του Βασίλη Μπισμπίκη, που έρχεται στις «Άγριες Μέλισσες» να υποδυθεί τον σκληρό διευθυντή της φυλακής και ο οποίος έχει αδυναμία στην Ελένη.

Τα πρώτα επεισόδια της νέας σεζόν θα περιστραφούν γύρω από τη δίκη για τον φόνο του Σέργιου. Έτσι, ο ηθοποιός Γιάννης Δαλιάννης αναλαμβάνει με τη σειρά του τον δικηγόρο της οικογένειας Σεβαστού στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες. Επιπλέον, οι ηθοποιοί Μανώλης Γεραπετρίτης, Συμεών Τσακίρης και Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος έρχονται να αναλάβουν ρόλους δικαστή, δικηγόρου και αστυνομικού αντίστοιχα, κατά τη διάρκεια της δίκης στη σειρά.

Τέλος, μπορεί η Θεοδοσία να χάνεται άδικα στα επόμενα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών», σύμφωνα όμως με το OPEN, δίπλα της θα δούμε και τη μητέρα της. Η ηθοποιός Στέλλα Γκίκα έρχεται να αναλάβει τον ρόλο της μητέρας της Θεοδοσίας.