«Πήγα να πεθάνω, μου είπε μην πάρεις φάρμακα, πάρε βότανα» - Θύμα του «ψευδογιατρού» μιλάει στο «Vradini.gr» | 263979254 590918108681537 3592720283907183981 n 1

Η γυναίκα, θύμα του «ψευδογιατρού» που συγκλόνισε το δικαστήριο με την κατάθεσή της, μιλάει στο «Vradini.gr» για όλα όσα βίωσε…

«Τον είδα στο δικαστήριο και ένιωσα οργή». Με αυτά τα λόγια γυναίκα – θύμα του αδίστακτου «ψευδογιατρού» περιγράφει στο «Vradini.gr» τα συναισθήματα που ένιωσε, όταν αντίκρισε και πάλι τον άνθρωπο που κόντεψε να της στερήσει τη ζωή, προσερχόμενη στην «παγωμένη» αίθουσα του δικαστηρίου, για να καταθέσει όλα όσα έζησε.

Η γυναίκα μιλώντας στο vradini.gr, εξομολογείται τον «Γολγοθά» της, έχοντας εμπιστευτεί τον «Dr.Kontos» και τις «θεραπείες» του, όταν απευθύνθηκε σε εκείνον, δίνοντας τη δική της μάχη με τον καρκίνο του μαστού, το 2017.

Εξάλλου, ο ίδιος ήξερε πολύ καλά πως να την κάνει να τον εμπιστευτεί, τάζοντάς της πως δεν θα καταρρεύσει, πως τα παιδιά της δεν θα τη δουν να «λιώνει», όπως εκείνη είχε δει τη μητέρα της μερικά χρόνια πριν, που «έφυγε» από καρκίνο.

Η μάρτυρας, η οποία σήμερα συγκλόνισε το πανελλήνιο με την κατάθεσή της, βρέθηκε για κακή της τύχη στο δρόμο του «ψευδογιατρού», μέσω μιας πολύ καλής της φίλης, η οποία ούσα καρκινοπαθής, του είχε παραδώσει τη μοίρα της στα «χέρια» του και τελικά… απεβίωσε.

Μιλώντας στο vradini.gr, η γυναίκα αποκαλύπτει πως είχε συναντήσει περίπου πέντε φορές τον γιατρό. Είχε διαγνωσθεί με καρκίνο στο στήθος και ο ίδιος της απαγόρευε να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες, επιβάλλοντάς της να παίρνει μόνο τα αποστάγματά του.

Έφτασε σε σημείο να καταναλώνει 25 χυμούς την ημέρα, ενώ της είχε χορηγηθεί από τον «ψευδογιατρό» «αρτεμισήνη» σε ενέσιμα. Ουσία, που ακόμη και η ίδια δεν έχει κατανοήσει μέχρι σήμερα, τι είναι.

Αγόρασε τα βότανα από ένα μαγαζάκι στο Πήλιο και τα αποστάγματα της τα έδινε ο «Dr Kontos», απευθείας από την… Ελβετία, όπως ισχυριζόταν. «Θα διαλύσει τον καρκίνο και δεν θα μείνει τίποτα», της έλεγε, δίχως ίχνος ντροπής.

Στο τέλος του 2017, ο ψευδογιατρός εξαφανίστηκε και σύμφωνα με όσα της είπε σε ένα γρήγορο τηλεφώνημα, είχε εμπλακεί σε ένα ατύχημα.

Τότε η γυναίκα υποβλήθηκε σε εξετάσεις και έλαβε άσχημα νέα.

Ο καρκίνος βρισκόταν στο τρίτο στάδιο και είχε προχωρήσει στους λεμφαδένες.

Μαστεκτομή, χημειοθεραπείες και αφαίρεση λεμφαδένων μπήκαν αμέσως στο πρόγραμμα και μαζί η αντίδραση του ογκολόγου, που τη γέμισε οργή.

«Γέλασε και μου είπε: Σε οδηγεί στον θάνατο! Αν αργούσες λίγο ακόμα θα ήσουν σίγουρα νεκρή».

Μόλις είδε το πρόσωπο του ψευδογιατρού στην τηλεόραση, η γυναίκα έπαθε σοκ! Ανέκαθεν, όμως, βαθιά μέσα της, μία φωνή της έλεγε πως κάτι δεν πήγαινε καλά μαζί του.

Η επόμενη πράξη παίχτηκε στο δικαστήριο, σήμερα 7/12.

«Είδα στα μάτια του πως είναι αμετανόητος»

«Ο γιατρός είναι αμετανόητος και δεν ζητεί συγγνώμη», τονίζει. «Όταν τον είδα ένιωσα οργή και περίμενα έστω ένα συγγνώμη, που όμως δεν ήρθε ποτέ», δηλώνει στο «Vradini.gr».

Ένιωσε εξαπατημένη και πλέον είναι αναγκασμένη να υποβάλλεται σε εξετάσεις κάθε τρεις μήνες. Ωστόσο, νιώθει τυχερή που τελικά πρόλαβε να εμπιστευτεί την επιστήμη. Κλείνοντας, εκπέμπει το δικό της μήνυμα, που είναι πιο επίκαιρο από ποτέ: μην εμπιστευόμαστε κανέναν πέρα από τους γιατρούς!