Πηγή Δεβετζή: «Στο twitter είναι όλοι οι αργόσχολοι» - Απασφάλισε η Τσιμτσιλή | phgh devetzi scaled

Η Πηγή Δεβετζή έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν, αναφορικά με τους χρήστες του Twitter

Η Πηγή Δεβετζή αποχώρησε από το «Just the 2 of us» το προηγουμενο Σάββατο, όπου διαγωνιζόταν με τον Θάνο Πετρέλη και κατά την έξοδο της μίλησε με απαξιωτικά λόγια για τους χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού μέσου.

«Μία φορά μπήκα στη διαδικασία… Το twitter για μένα είναι κάποιοι αργόσχολοι που κάθονται όλοι μέρα και βρίζουν όλους μας! Δε θα κάτσω να ασχοληθώ με το τι λένε. Μία φορά μπήκα στη διαδικασία να διαβάσω τα σχόλια και απλά γελούσα. Αυτό που έχω κάνει εγώ είναι τόσο υψηλό και top που δε μπορεί να το φτάσει στο μικρό του δαχτυλάκι! Πρέπει να είσαι πολύ μάγκας για να καταφέρεις να φτάσεις στην υψηλότερη κορυφή» είπε χαρακτηριστικά η Πηγή Δεβετζή στη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου.

Το πρωί της Δευτέρας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της απάντησε τα εξής «Έκανε μία τσουβαλοποίηση και μία γενίκευση ότι στο twitter είναι όλοι αργόσχολοι. Και να το συνδέσω εγώ με το #metoo και θα πω “Πηγή μου, επειδή ξέρω ότι έχεις τέτοιες κοινωνικές ευαισθησίες, αν δεν υπήρχε το twitter των αργόσχολων, όπως εσύ αναφέρεις για μένα λανθασμένα, δεν θα είχε γιγαντωθεί το #metoo.»