Η νεαρή ηθοποιός, Πηνελόπη Πλάκα, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπμπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αναφέρθηκε στα κιλά που έχασε εν μέσω καραντίνας, ενώ περιέγραψε και πώς έφτασε στα πρόθυρα της κατάθλιψης.

«Ξεκίνησα να χάσω λίγα κιλά, αλλά τελικά έχασα περισσότερα. Για την υγεία μου το έκανα. Για να αρχίσω να τρώω πιο υγιεινά».

Ενώ συνέχισε «Έφτασα κάποια στιγμή στα όρια της κατάθλιψης, με βοήθησε η ψυχοθεραπεία. Δεν καταλάβαινα τι έχω, αλλά καταλάβαινα ότι ήμουν κλεισμένη σε ένα σπίτι για 7 μήνες. Είχα τα παντζούρια κλειστά, δεν έβλεπα κόσμο, δεν μιλούσα στο τηλέφωνο και μου χτύπησε την πόρτα μια γειτόνισσα. Μου είπε «τι θα γίνει» και στην κυριολεξία με τράβηξε έξω. Μου έδωσε και τον ψυχολόγο της. Το κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ πέρα», είπε.

«Πηγαίνω χρόνια σε ψυχολόγο. Αυτήν τη στιγμή δεν την επισκέπτομαι, αλλά θα πάω σύντομα. Είμαι καλά, η δουλειά μου πάει καλά, οι γονείς μου είναι καλά, έχουμε υγεία και νιώθω ότι έχω όλα όσα θέλω»,συμπλήρωσε.

Αναφορικά με την μητρότητα

«Στην προσωπική μου ζωή είναι ωραία. Είναι μία περίοδος που νιώθω ότι έχω όλα αυτά που θέλω. Με τον σύντροφό μου τον Θοδωρή, είμαστε μαζί 3 χρόνια και είμαστε πολύ καλά. Παλιά δεν ήθελα να μιλήσω γι΄ αυτό αλλά τώρα πέρασαν 3 χρόνια.  Δεν με αγχώνει μια πρόταση γάμου, απλώς δεν είμαι ακόμα έτοιμη να γίνω μαμά. Ο γάμος για εμένα  είναι να κάνεις οικογένεια. Εγώ τώρα έχω κάποια άλλα πράγματα να λύσω», είπε μεταξύ άλλων η Πηνελόπη Πλάκα για την προσωπική της ζωή

Δείτε το video