Ραγδαίες είναι οι τελευταίες εξελίξεις για τον γιατρό – μαϊμού καθώς η δράση του πιθανότητα να ευθύνεται και για τέταρτο θάνατο. Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό πως εξαιτείας των θεραπειών που πρότεινε πέθαναν τρεις άνθρωποι, ανάμεσά τους δύο παιδιά

Η ασφάλεια Αττικής, σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha,  έχει στα χέρια της καταγγελία και ερευνά ακόμη το ενδεχόμενο ένας άνθρωπος να έχασε τη ζωή του εξαιτίας του ψευτογιατρού Νίκου Κοντοστάθη.

Στις αρχές τηλεφώνησε συγγενικό πρόσωπο του θύματος που έχει καταλήξει και όπως είπε στην αστυνομία είχε επισκεφθεί τον απατεώνα.

Όπως κατήγγειλε είχαν πάρει τα δήθεν φάρμακα που έδινε στους ανυποψίαστους ασθενείς και λίγο μετά ο ηλικιωμένος άνδρας φέρεται να κατέληξε. Η συγκεκριμένη είναι η πιο σοβαρή από τις καταγγελίες που έχουν φτάσει στις αρχές για τη δράση του ψευτογιατρού.

«Είσαι λαμόγιο έλεγε στο παιδί μου»

«Μου στέρησε από το παιδί να περπατήσει για κάποιο χρόνο ακόμα και μου το στέρησε αυτός», μια ακόμη καταγγελία για τη σκοταδιστική τακτική του ψευτογιατρού, την οποία μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Μάλιστα, ο άντρας είχε το θράσος να κατηγορεί, σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας, το ίδιο το παιδί της.

Του έλεγε συγκεκριμένα: «Είσαι τεμπέλης και λαμόγιο και γι’ αυτό δεν σηκώνεσαι από κάτω από το πάτωμα που σε βάζω».

«Μέσα στην εκκλησία γινόντουσαν αυτά. Δε θα τα ξεχάσω ποτέ. Από την Παιανία είχε πολλά θύματα» καταγγέλλει η γυναίκα.

Υπάρχει πάντως ραγδαία αύξηση των καταγγελιών στην αστυνομία από πολίτες απ’ όλη την Ελλάδα και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν τηλεφωνήσει πάνω από 25 άνθρωποι.