Πλατεία Βάθη: Ιρανός παρίστανε τον αστυνομικό και πουλούσε ναρκωτικά (pic) | astynomikos narkotika 10 12 19

Το αστυνομικό δελτίο ποτέ δεν παύει να σε εκπλήσσει. Έτσι και αυτή τη φορά, ένα περιστατικό παραβατικής συμπεριφοράς, που είδε το φως της δημοσιότητας, κάνει άπαντες να αναρωτιούνται για την ευρηματικότητα των ατόμων που αποφασίζουν να παρανομήσουν κατά καιρούς.

Στην προκειμένη περίπτωση, πρωταγωνιστής ήταν ένας Ιρανός που παρίστανε τον αστυνομικό, προκειμένου να μπορεί να πουλάει ναρκωτικά και πιο συγκεκριμένα ηρωίνη, σε χρήστες στο κέντρο της Αθήνας.

Πλατεία Βάθη: Ιρανός παρίστανε τον αστυνομικό και πουλούσε ναρκωτικά (pic) | astynomia 10 12 19

Ο 28χρονος έμπορος ναρκωτικών κυκλοφορούσε φορώντας ένα γιλέκο με την ένδειξη «Police», για να κάνει τη… δουλειά του με την άνεσή του. Μέσα στο γιλέκο είχε την ηρωίνη σε ραμμένες κρύπτες. Ωστόσο, για κακή του τύχη, το βράδυ της 9ης Δεκεμβρίου συνελήφθη στην περιοχή της Πλατείας Βάθη από άνδρες της Ομάδας Ασφαλείας της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Αστυνομίας Αθηνών.

Μετά από έλεγχο που του έγινε, στην κατοχή του βρέθηκαν 11 κομμάτια ηρωίνης σε βραχώδη μορφή, συνολικού βάρους 6,8 γραμμαρίων, ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και 81 ευρώ. Σε βάρος του 28χρονου σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, από το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, όπλων και αντιποίηση.