Λίγες μέρες μετά από την πανηγύρικη εκλογή του Joe Biden, ως τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ και ενώ όλος ο πλανήτης περιμένει τον απερχόμενο πρόεδρο, Ντόναλτ Τραμπ να παραδεχθεί την ήττα του και να αποχωρήσει επιτέλους από τον Λευκό Οίκο, ο Ομπάμα ένας παλιότερος και ιδιαίτερα αγαπητός πρόεδρος εκπλήσσει για άλλη μια φορά τους υποστηρικτές του.

Ο Μπαράκ Ομπάμα, είναι γνωστό ότι είναι ιδιαιτέρως λάτρης του Twitter και σε κάθε ευκαιρία δεν διστάζει να ποστάρει κάποιο ποστ που θα προκαλέσει έντονα το ενδιαφέρον των χρηστών. Αυτή τη φορά, ωστόσο έκανε κάτι εντελώς απρόβλεπτο, καθώς πόσταρε στο αγαπημένο του Twitter μέσω του Spotify τη λίστα τραγουδιών που χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια της προεδρικής του θητείας.

Οι επιλογές του περιλαμβάνουν κλασικά κομμάτια από τους Frank Sinatra, Stevie Wonder και Fleetwood Mac. Στη λίστα επίσης περιλαμβάνεται η εκτέλεση της Beyoncé του “At Last” της Etta James, το τραγούδι που χόρεψε με τη Μισέλ Ομπάμα στον πρώτο εναρκτήριο χορό της προεδρίας του, αλλά και το τραγούδι του Eminem “Lose Yourself”. Ο Ομπάμα προσθέτει επίσης μια ρομαντική πινελιά με το τραγούδι των Beatles, “Michelle”.

Φυσικά η κίνησή του αυτή δεν ήταν καθόλου τυχαία, καθώς σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσει η νέα του βιογραφία με τίτλο, “A Promised Land”, ο πρώτος δηλαδή από τους δύο τόμους που καταγράφει την ιστορική του προεδρία.

Το βιβλίο του με ελληνικό τίτλο «Γη της Επαγγελίας» κυκλοφορεί 17 Νοεμβρίου από τις εκδόσεις Athens Bookstore Publications και αναμένεται να κάνει μεγάλη επιτυχία, καθώς όλοι το περιμένουμε με ιδιαίτερη ανυπομονησία.