Ποια ζώδια θα επηρεαστούν συναισθηματικά από την Πανσέληνο του Μαρτίου

Σε περίπτωση που ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, η Πανσέληνος του Μαρτίου θα σε επηρεάσει περισσότερο και θα σου φέρει κάποιες συναισθηματικές δυσκολίες να διαχειριστείς.

Κριός

Αυτή η Πανσέληνος φωτίζει τον τομέα των σχέσεών σου. Θα δώσεις προσοχή σε κάποιες από τις διασυνδέσεις σου με τους άλλους ανθρώπους. Τώρα είναι μια καλή στιγμή να εξετάσεις την αξία και την ενέργεια που φέρνεις στις σχέσεις μαζί με το φορτίο που αυτές φέρνουν.

Ζυγός

Θα νιώσεις την ενέργεια της Πανσελήνου με ένταση και βάθος και οι σχέσεις σου θα γίνουν καθρέπτης της εξέλιξής σου. Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Χείρωνας έχουν συγκεντρωθεί στον 7ο οίκο σου που έχει να κάνει με τη συντροφικότητα και δίνουν έμφαση στους πιο κοντινούς σου δεσμούς. Θα κληθείς να δουλέψεις την αυτοπεποίθησή σου και να είσαι αληθινή με τους πιο κοντινούς σου.

Αιγόκερως

Αυτή η Πανσέληνος επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σου και σου προσφέρει την ευκαιρία να ανέβεις επίπεδο. Αν δούλευες σε ένα project ή είχες κάποιο συγκεκριμένο στόχο, ίσως είναι τώρα η ώρα να βγάλεις από τη μέση ό,τι σε εμποδίζει. Είναι επίσης βοηθητική περίοδος για συζητήσεις στη δουλειά καθώς νιώθεις αυτοπεποίθηση. Θα πρέπει όμως να διατηρήσεις την ισοροπία με τα προσωπικά σου.