Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου θα είναι η Τζεν Ψάκη, πρώην διευθύντρια Επικοινωνίας του Λευκού οίκου και πρώην εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών επί προεδρίας του Μπαράκ Ομπάμα.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή της στο Twitter, «αυτή θα είναι η πιο διαφορετική ομάδα στην ιστορία και αποτελείται από έξι μητέρες μικρών παιδιών».

H Ελληνικοαμερικανίδα Tζεν Ψάκη (σύμφωνα με το ellines.com, γονείς της είναι η Eileen D. Medvey και ο Δημήτρης Ψάκης) θα πάρει το πόστο της Κέιλι ΜακΕνάνι μετά την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν στις 20 Ιανουαρίου.

Διευθύντρια επικοινωνίας του Λευκού Οίκου θα είναι η εκπρόσωπος της προεκλογικής εκστρατείας, Κέιτ Μπέντινγκφιλντ. Εκπρόσωπος τύπου της εκλεγμένης αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις, θα είναι η Σίμον Σάντερς, υψηλόβαθμη σύμβουλος στην προεκλογική εκστρατεία του Τζο Μπάιντεν και της Καμάλα Χάρις.

Διευθύντρια επικοινωνίας της επόμενης Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν, θα είναι η Ελίζαμπεθ Αλεξάντερ, πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Τζο Μπάιντεν όταν ήταν αντιπρόεδρος. Η ανακοίνωση του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Είμαι υπερήφανος που ανακοινώνω σήμερα την πρώτη υψηλόβαθμη ομάδα επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, η οποία αποτελείται εξ ολοκλήρου από γυναίκες. Πρόκειται για πρόσωπα που έχουν τα κατάλληλα προσόντα και την εμπειρία σε ζητήματα επικοινωνίας, φέρνοντας διαφορετικές αντιλήψεις στη δουλειά τους, αλλά και μία κοινή δέσμευση για την καλύτερη ανοικοδόμηση της χώρας».

Οι Καρίν Ζαν-Πιέρ και Άσλι Ετιέν, οι οποίες είχαν θέσεις υψηλόβαθμων συμβούλων στην προεκλογική εκστρατεία του Μπάιντεν θα αναλάβουν αντίστοιχα τις θέσεις της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου του Λευκού Οίκου και της διευθύντριας επικοινωνίας για την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, ενώ η Πίλι Τόμπαρ, η πρώην διευθύντρια για τα ισπανόφωνα ΜΜΕ του ηγέτη της μειοψηφίας των Δημοκρατικών στη Γερουσία Τσακ Σούμερ, θα αναλάβει τη θέση της αναπληρώτριας διευθύντριας επικοινωνίας του Λευκού Οίκου.