Το κρεβάτι για το σεξ είναι ότι το τραπέζι για το φαγητό. Ενστικτωδώς και αυτονόητα αποτελεί το μέρος όπου θα στρώσετε για να φάτε. Η δρ. Shahzadi Harper από το Λονδίνο, ειδική στην εμμηνόπαυση και στη λίμπιντο, μας προτείνει πάντως να ανακατέψουμε λίγο τα πράγματα…

Όπως ισχυρίζεται, τα ζευγάρια θα ωφεληθούν περισσότερο αν κάνουν σεξ σε κάποιον άλλο χώρο στο σπίτι και για την ίδια το καλύτερο μέρος για σεξ είναι η κουζίνα. Παρόλο που δεν φαίνεται να είναι το πιο υγιεινό περιβάλλον, η δρ. Shahzadi Harper υποστηρίζει ότι το να το «κάνουμε» δίπλα στο φούρνο και τα τηγάνια ή απλώς πάνω στο νεροχύτη προσφέρει συγκεκριμένα τρία σημαντικά οφέλη.

Ένας λόγος είναι ότι ένα τραπέζι ή μια μεγάλη επιφάνεια είναι πάντα ένα βολικό στήριγμα για μια kinky σεξουαλική επαφή, που θα διακόψει τη ρουτίνα και θα ανανεώσει την ερωτική σας ζωή.

Ο άλλος λόγος είναι ότι στην κουζίνα θα κάψετε περισσότερες θερμίδες από ότι αν το κάνετε τεμπέλικα στην κρεβατοκάμαρα. Περίπου τριάντα λεπτά έντονου σεξ ισοδυναμεί με το κάψιμο 150 θερμίδων, αριθμός καθόλου αμελητέος.

Ο αριθμός των θερμίδων που καίγονται κατά τη διάρκεια του σεξ ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό από τη μια περίπτωση στην άλλη. Ωστόσο όσο πιο εντατικά «προπονήστε», τόσο περισσότερες θερμίδες θα κάψετε και η κουζίνα είναι η αλήθεια προσφέρεται γι’ αυτό, καθώς οι στάσεις που μπορούν να δοκιμαστούν στους χώρους της, έχουν κάποιο βαθμό δυσκολίας.

Και εδώ εντοπίζεται ο τελευταίος λόγος, καθώς το σεξ στην κουζίνα γυμνάζει περισσότερο το σώμα και συμβάλλει στην καλύτερη φυσική κατάσταση σας.