Οι άνδρες μπορεί να είναι, όπως λένε οι παλαιότεροι, παιδιά που δεν μεγαλώνουν ποτέ, ωστόσο είναι περισσότερο απόλυτοι από τις γυναίκες στα θέλω τους και σίγουρα στον τύπο της συντρόφου που δεν θέλουν στο πλευρό τους.

Οι γυναίκες που αποφεύγουν οι περισσότεροι άνδρες έχουν ως εξής:

Η υπερβολικά φλύαρη

Η γυναίκα που μιλά πολύ τους προκαλεί πονοκέφαλο, καθώς γίνεται κουραστική και από ένα σημείο και μετά πατάνε mute και δεν ακούνε τίποτα από όσα λέει.

Η αδιάκριτη

Μια γυναίκα που δεν έχει την αίσθηση της ιδιωτικότητας, η οποία σχολιάζει και κουτσομπολεύει δεν είναι ελκυστική στα μάτια των ανδρών που πιστεύουν στα εν οίκω μη εν δήμω.

Η αυταρχική

Οι δυναμικές γυναίκες κάνουν τους άντρες να διστάζουν απέναντι τους, πόσο μάλλον οι αυταρχικές για τις οποίες νιώθουν ότι θα τους περιορίσουν στη γωνία.

Η ζηλιάρα

Όπως όλα και η ζήλια θέλει μέτρο. Ναι μεν αποτελεί δείκτη ενδιαφέροντος για τον άλλον, αλλά η υπερβολική ζήλια και απωθητική είναι και καταστροφική σε επίπεδο ερωτικής διάθεσης.

Η ξερόλα

Οι περισσότεροι άντρες θέλουν στο πλευρό τους μια έξυπνη γυναίκα. Όμως άλλο το να έχει μια γυναίκα γνώσεις και να είναι χαρισματική και άλλο να το παίζει έξυπνη νυχθημερόν προκαλώντας κόντρες με μόνο στόχο την επιβεβαίωση της υπεροχής της.

Η ωραιοπαθής

Μια γυναίκα που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η εξωτερική της εμφάνιση και όχι οι ωραίες στιγμές σε μια ερωτική σχέση γίνεται σύντομα πολύ κουραστική.