Ενάμιση περίπου μήνα αφότου ανακοίνωσαν ότι παραιτούνται από τα βασιλικά καθήκοντά τους, η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι εξακολουθούν να απασχολούν τα Μέσα της Βρετανίας.

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ενημέρωση από το Παλάτι, στις 31 Μαρτίου θα γραφτεί το οριστικό τέλος για τους βασιλικούς τίτλους του ζευγαριού.

Meghan Markle has told friends there's nothing 'legally stopping' her and Prince Harry from using their Sussex Royal name, despite the Queen banning them from using it, DailyMail.com has learned

Ωστόσο, ένα δημοσίευμα της «Daily Mail» ανέφερε ότι η Μαρκλ είπε στο φιλικό της περιβάλλον ότι τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει νομικά εκείνη και τον σύζυγό της από το να χρησιμοποιούν το «Sussex Royal».

Μάλιστα, η 38χρονη ηθοποιός φέρεται να είπε στην παρέα της ότι κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να αποτελεί ζήτημα, δεδομένου ότι δεν ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν να πουλούν μπλουζάκια και μολύβια με αυτό το brand.

Η ίδια πηγή τόνισε: «Η Μέγκαν είπε πως τελείωσε με το όλο δράμα και δεν υπάρχει χώρος στην ζωή της για τους επικριτές και το ίδιο ισχύει και για τον Χάρι».

On Tuesday, DailyMail revealed the Queen and senior officials agreed the two could no longer keep the word 'royal' in their 'branding', despite the likely thousands of dollars Meghan and Harry have already sunk into their website and trademark applications

Από την άλλη, πηγή από το Παλάτι ανέφερε: «Καθώς ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ αποσύρθηκαν από τη θέση τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και θα εργαστούν με σκοπό την οικονομική ανεξαρτησία τους, η χρήση της λέξης “royal” πρέπει να επανεξεταστεί».

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι χρησιμοποιεί το brand «Sussex Royal» (στο Instagram, στον ιστότοπό τους που φέρει το όνομα sussexroyal.com κ.ά.).

Άτομο του στενού της περιβάλλοντος της Μαρκλ φέρεται να είπε: «Εξήγησε πως τα παγκοσμίου επιπέδου πλάνα τους “μιλούν” από μόνα τους και επιλέγουν αυτό το όνομα για να το προστατεύσουν και όχι να επωφεληθούν από αυτό.

Η Μέγκαν Μαρκλ είπε στον στενό της κύκλο πως η επιτυχία τους είναι αναπόφευκτη με ή χωρίς το τωρινό τους brand name. Ασχέτως του ονόματος, ο Χάρι και ο γιος τους, Άρτσι, έχουν βασιλικό αίμα και κανείς δεν μπορεί να τους το πάρει αυτό. Και ως οικογένεια, θα θεωρούνται πάντα βασιλικοί.

Δημιουργούν έναν καλύτερο κόσμο για τον Άρτσι. Και είναι ο Άρτσι που τους κρατά συγκεντρωμένους στην “μεγάλη εικόνα”. Έχει ήδη ισχυρή προσωπικότητα, σαν τον μπαμπά του. Είναι περίεργος για το κάθε τι και έχει αυτό το απίστευτο γέλιο. Είναι γεμάτος αγνή αγάπη και χαρά.

Πηγή: dailymail