Επιμένει για «5η φάλαγγα» ο Άγης Τάτσης – «Μύλος» στον ΣΥΡΙΖΑ με τις δηλώσεις Φίλη

«5η φάλαγγα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι όλοι αυτοί που υπονομεύουν με συνεχείς παρεμβάσεις την κεντρική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι σε κρίσιμα Εθνικά θέματα»

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Άγης Τάτσης καταγγέλλει ότι υπάρχει ομάδα εντός του κόμματος που υπονομεύει τις θέσεις για τα εθνικά ζητήματα, λειτουργώντας ως 5η φάλαγγα.

Σύμφωνα με τον κ. Τάτση στόχος της ομάδας αυτής, στην οποία εντάσσει τον Νίκο Φίλη, είναι «η διεύρυνση της διαφοράς στις ερχόμενες εκλογές, η παραίτηση – καθαίρεση Τσίπρα και εκλογή προέδρου της επιλογής τους».

Κατά τον ίδιο, δε, «δεν προκαλεί βέβαια, το συγκεκριμένο συμβάν καμιά έκπληξη, όταν αυτή η ομάδα σε κεντρική επιτροπή, ζήτησε να ληφθεί απόφαση ώστε η χώρα να μην ασκήσει το δικαίωμα της για επέκταση των χωρικών υδάτων της στα 12 ναυτικά μίλια!».

PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0ibW9iaWxlX2Jhbm5lciBiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4NCgkJCTxkaXYgaWQ9J3ZyYWRpbmlfUFInIGNsYXNzPSJiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4NCiAgPHNjcmlwdD4NCiAgICBnb29nbGV0YWcuY21kLnB1c2goZnVuY3Rpb24oKSB7IGdvb2dsZXRhZy5kaXNwbGF5KCd2cmFkaW5pX1BSJyk7IH0pOw0KICA8L3NjcmlwdD4NCjwvZGl2PgkJCTwvZGl2Pg==

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Άγης Τάτσης: «Φτάσαμε σε σημείο να βάζουμε μόνοι μας θέμα απογραφής στη Θράκη»”,”description”:”Ο Άγης Τάτσης μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega»”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyMy8wNi8wOS8wNS81OV8zNl82NDgyYmZjOGUzYmZjLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT7M23S”,”uploadDate”:”2023-06-09T06:03:04.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599v17l28y0qoz&playlistId=v-ct7vzxsea3ft”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Φθάσαμε στο σημείο να βάζουμε μόνοι μας θέμα απογραφής στη Θράκη

«Μία σύμπτωση που επαναλαμβάνεται πολλές φορές, παύει να είναι σύμπτωση. Όλη αυτή την περίοδο, βλέπουμε συνεχείς παρεμβάσεις μίας συγκεκριμένης ομάδας, που έρχεται και αλλοιώνει τις θέσεις του κόμματος γύρω από κομβικά ζητήματα της πολιτικής.

Πριν κάποιο καιρό, σε μία σύνοδο της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, κατέβηκε η άποψη να ληφθεί απόφαση ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 ν.μ., διότι κάτι τέτοιο προάγει τον εθνικισμό. Μετά, είχαμε τις Πρέσπες του Αιγαίου, μία άποψη που έρχεται να βάλει στην ίδια ευθεία δύο διαφορετικά ζητήματα γεωπολιτικής.

Μετά είχαμε την απαράδεκτη ενέργεια στον Δήμο Αθηναίων, με την μη υπερψήφιση του ψηφίσματος για τον Φρέντι Μπελέρη. Και τώρα φτάσαμε να βάζουμε μόνοι μας θέμα απογραφής στη Θράκη. […] Τα θέμα της θρησκευτικής μειονότητας στην Θράκη τα έλυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1993 μαζί με τον Γεράσιμο Αρσένη, σπάζοντας την μπάρα του Εχίνου

Ποιοι είναι η 5η Φάλαγγα στον ΣΥΡΙΖΑ

«Είναι όλοι εκείνοι, που με συνεχείς παρεμβάσεις υπονομεύουν την κεντρική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι σε κρίσιμα εθνικά θέματα.”. Στη συνέχεια ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος έθεσε το ερώτημα αν αυτή η μερίδα του ΣΥΡΙΖΑ αμφισβητεί και τον Αλέξη Τσίπρα, με τον κ. Τάτση να απαντά ότι δεν θέλει να κάνει δίκη προθέσεων, όμως τα πράγματα μιλούν από μόνα τους».

Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν