Γεωργιάδης για πόθεν έσχες Κασσελάκη: «Δεν είναι εικόνα ζάμπλουτου αυτή, είναι μια τραγωδία!»

«Είναι η εικόνα ενός ανθρώπου που έβγαλε κάποια στιγμή λεφτά και αν πράγματι με αυτά τα λεφτά, διάγει τον βίο που μας παρουσιάζει, σε ένα χρόνο δεν θα έχει να φάει»

Πόθεν έσχες Κασσελάκη, Άδωνις Γεωργιάδης, Γεωργιάδης για πόθεν έσχες Κασσελάκη,

Η κατάθεση του πόθεν έσχες του Κασσελάκη, άνοιξε νέο κύκλο αντιδράσεων απέναντι στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε το πόθεν έσχες του επικεφαλής της αντιπολίτευσης ως «τραγωδία» και «παραμύθια της Χαλιμάς».

Σε πάνελ που βρισκόταν, ο υπουργός Υγείας ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη αναφέροντας τα εξής:

«Είπε η κυρία Τζάκρη ότι ο Κασσελάκης δεν χρωστάει σε κανέναν. Έχει δάνειο 1,8 εκατομμύρια. Ο άνθρωπος παρουσιάζει ότι έχει συνολικά επενδυτικά προϊόντα 3 εκατ., καταθέσεις 22.000 και πήρε σπίτι το 2024 μετά τη δήλωση δηλαδή, 1,8 εκατ. και χρωστάει 1,8 εκατ. Αν δεν το καταλάβατε ο κ. Κασσελάκης είναι και μέσα περίπου μισό εκατομμύριο.

Ερώτηση: Ένας άνθρωπος που δεν εργάζεται πια, έχει δάνειο 1,8 εκατ. κατά δική του δήλωση, έχει επενδυτικά προϊόντα 3 εκατ. και έχει ξοδέψει για να πάρει σπίτι 1,8 εκατ. Πώς γίνεται; Αν πούλησε τα επενδυτικά προϊόντα να πάρει σπίτι, είναι φτωχός. Άρα η εικόνα του ζάμπλουτου που παρουσιάζει και δεν χρειάζεται να δουλέψει ξανά είναι παραμύθια της Χαλιμάς. Έχει πάρει το σπίτι του στις Σπέτσες όταν ήταν δύο ετών από γονική παροχή, αλλά ο πατέρας του φαίνεται να χρωστάει στην εφορία 11 εκατ. Άρα όλο το πόθεν έσχες του Κασσελάκη είναι μια τραγωδία.

Δεν είναι η εικόνα ενός ζάμπλουτου Κασσελάκη από τα Χάμπτονς που δεν χρειάζεται να δουλέψει ποτέ στη ζωή του. Είναι η εικόνα ενός ανθρώπου που έβγαλε κάποια στιγμή λεφτά και αν πράγματι με αυτά τα λεφτά, δεν έχει κρύψει κάπου αλλού κάποια άλλα, διάγει τον βίο που μας παρουσιάζει, σε ένα-ενάμιση χρόνο δεν θα έχει να φάει, άρα κάτι δεν πάει καλά σε αυτό που παρουσιάζει. Έχει ανοίξει διάπλατα το μεγάλο ζήτημα της ασκήσεων ποινικής δίωξης εναντίον του».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν