ΠΑΣΟΚ: «Χαμόγελα» για τις εκλογές στο ΤΕΕ-Έφτασε κοντά στο 20% η παράταξη με επικεφαλής τον Μήλη

Ικανοποίηση επικρατεί στη Χαριλάου Τρικούπη για την επιτυχία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Μηχανικών στις χθεσινές αρχαιρεσίες

πασοκ γραφεια, γραφεια πασοκ, πασοκ γραφεία, γραφεία πασοκ

«Χαμόγελα» στο ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές της Κυριακής (19/05) στο ΤΕΕ, όπου έφεραν τον συνδυασμό «Δημοκρατική Συμπαράταξη Μηχανικών» στη δεύτερη θέση με ενισχυμένο ποσοστό.

Ειδικότερα, η «Δημοκρατική Συμπαράταξη Μηχανικών» με επικεφαλής τον Νίκο Μήλη, αύξησε τα ποσοστά της στο 19,57%, πετυχαίνοντας να αυξήσει, μάλιστα, τα ποσοστά του Συνδυασμού κατά 40% σε διάστημα 4 ετών.

«Οι προοδευτικές δυνάμεις στο ΤΕΕ απέκτησαν ξανά ισχυρή έκφραση και μια δυνατή φωνή», σχολίαζαν από τη Χαριλάου Τρικούπη και συνέχιζαν, επισημαίνοντας πως «το ελπιδοφόρο μήνυμα της κάλπης στο ΤΕΕ είμαστε βέβαιοι ότι αποτελεί προμήνυμα της νικηφόρας προοπτικής του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές».

Την ίδια στιγμή, εξάλλου, ο κ. Μήλης ευχαριστώντας τους συναδέλφους του, μηχανικούς, έκανε λόγο για μεγάλη νίκη, αναφέροντας πως «συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερο δυναμισμό τον αγώνα μας για την αξιοπρέπεια των μηχανικών μας. Η μάχη για τη ριζική ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών, τώρα αρχίζει!».

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε και τα στατιστικά στοιχεία, που έχουν ως εξής:

«Από 15,1% το 2019, στο 19,57% το 2024! Από 4.646 ψήφους το 2019, στις 6.530 το 2024! Αύξηση 40% στις ψήφους και 30% στα ποσοστά!».

Ίσως σας ενδιαφέρουν