ΠΑΣΟΚ για ΦΠΑ στο ελαιόλαδο: «Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει τη βούληση να τον μειώσει»
«Διαψεύδονται πανηγυρικώς από την πραγματικότητα» αναφέρει ο βουλευτής Δωδεκανήσου και υπεύθυνος ΚΤΕ Ανάπτυξης, Γιώργος Νικητιάδης
«Ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση του διαψεύδονται πανηγυρικώς από την πραγματικότητα για μία ακόμη φορά» δήλωσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου και υπεύθυνου ΚΤΕ Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Νικητιάδης, με αφορμή τη μείωση του ΦΠΑ στο ελαιόλαδο στην Ισπανία και την κατάθεση σχετικής επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή.
Όπως αναφέρει, «ο μηδενισμός του ΦΠΑ στο ελαιόλαδο από την Κυβέρνηση της Ισπανίας, για να αντιμετωπίσει την υψηλή τιμή λιανικής, αποδεικνύει περίτρανα την αποτελεσματικότητα του μέτρου όπως προτείνει το ΠΑΣΟΚ και για την Ελλάδα.
Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει τη βούληση να μειώσει τον ΦΠΑ διότι προσβλέπει από αυτόν σε έσοδα που στη συνέχεια τα μετατρέπει σε επιδόματα για να καταντήσει τον ελληνικό λαό έρμαιο των πολιτικών της επιλογών και της ανικανότητάς της».
Και καταλήγει:
«Ας το τολμήσει τουλάχιστον σε ένα προϊόν τόσο σημαντικό και τόσο συνδεδεμένο με τον Έλληνα καταναλωτή. Θα ήταν μία καλή αρχή. Κατέθεσα σχετική επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή και αναρωτιέμαι τι θα απαντήσει η Κυβέρνηση».