Ρωμανός: Ο Κασσελάκης ομολόγησε-Επί μήνες κορόιδευε τους πολίτες για το πρόγραμμα του

Όλοι καταλαβαίνουν γιατί δεν προσήλθε στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής για να παρουσιάσει τις προτάσεις του

 

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός, σχολιάζοντας όσα ανέφερε στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης  κάνει λόγο για ομολογία Κασσελακη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαθέτει κυβερνητικό πρόγραμμα.

Τώρα όλοι καταλαβαίνουν γιατί δεν προσήλθε στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής για να παρουσιάσει τις προτάσεις του σημειώνει χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Αναλυτικότερα , ο κ. Ρωμανός σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Από τη μακροσκελή ανάρτηση του κ. Κασσελάκη από τις ΗΠΑ οφείλουμε να προσπεράσουμε το μεγαλύτερο μέρος της, το οποίο αναλώνεται σε σφοδρές εσωκομματικές επιθέσεις κατά πρώην και νυν «συντρόφων» του. Αυτά είναι δικά τους θέματα.

Ωστόσο, δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστο το γεγονός ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προχωρά σε μια κυνική ομολογία. Παραδέχεται επί της ουσίας, και μάλιστα με τον πιο ωμό τρόπο, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαθέτει κυβερνητικό πρόγραμμα, αναφέροντας επί λέξει: «Δεν πρόκειται αυτήν τη φορά να έχουμε ένα προεκλογικό πρόγραμμα της τελευταίας στιγμής, ένα copy paste από τα διάφορα τμήματα του κόμματος, με ισορροπίες μεταξύ των διαφόρων «τάσεων», και χωρίς επαρκή κοστολόγηση. Όχι. Θα φτιάξουμε πρόγραμμα για τα πάντα». 
Ομολογεί, δηλαδή, ότι επί μήνες κορόιδευε τους πολίτες.

Άπαντες πλέον αντιλαμβάνονται γιατί δεν τόλμησε να προσέλθει στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, όπως είχε επανειλημμένα προσκληθεί, προκειμένου να αντικρούσει τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου για το υπέρογκο κόστος των προτάσεων του».

Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν