Σπίρτζης: Ούτε ο Κασσελάκης στον ΣΥΡΙΖΑ ούτε ο Ανδρουλάκης στο ΠΑΣΟΚ μπορούν

«Έχουν απορριφθεί ως εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης», τόνισε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός

Χρήστος Σπίρτζης

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Χρήστος Σπίρτζης ανέφερε ότι «ούτε ο Στέφανος Κασσελάκης μπορεί να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στην διακυβέρνηση, ούτε το ΠΑΣΟΚ με τον Νίκο Ανδρουλάκη μπορεί να είναι εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης».

Ο πρώην υπουργός απάντησε, μάλιστα, ότι αν ήταν συνυποψήφιοι για έναν νέο φορέα Αλέξης Τσίπρας και Στέφανος Κασσελάκης «προφανώς θα επέλεγα Τσίπρα. Θα επιλέξω έναν άνθρωπο που ρίχνει το βάρος του στην πολιτική και όχι στην επικοινωνία».

«Κατά τη γνώμη μου και ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Κασσελάκη και το ΠΑΣΟΚ με τον Ανδρουλάκη έχουν απορριφθεί ως εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης. Ο κ. Κασσελάκης δεν μπορεί να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στη διακυβέρνηση γιατί απέτυχε και η επικοινωνιακή τακτική που είχε και ο τρόπος με τον οποίο απευθύνεται στην ελληνική κοινωνία», είπε ο κ. Σπίρτζης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον ίδιο στη συζήτηση για το νέο φορέα «προέχει η ομάδα αλλά όχι το πρόσωπο. Τώρα έχουμε φτάσει στο σημείο να μην έχουμε ηγετική ομάδα ούτε σε ΣΥΡΙΖΑ ούτε και σε ΠΑΣΟΚ».

«Η κοινωνία απέρριψε την πολιτική επικοινωνιακού τύπου που εγκαινίασε ο Μητσοτάκης. Αυτό έφερε ένα αποτέλεσμα να έχουμε 60% αποχή», πρόσθεσε ο κ. Σπίρτζης.

Κλείνοντας, δε, ο πρώην υπουργός εξέφρασε την απορία του για το γεγονός ότι δεν έχουν συνεδριάσει τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις ευρωεκλογές: «Απορώ με τους συντρόφους που ανέχονται να μην έχει συνεδριάσει ΚΟ και Πολιτική Γραμματεία για το τι δεν πήγε καλά στις ευρωεκλογές και πήραμε 14,9%».
Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν