Στην Κέρκυρα σήμερα ο πρωθυπουργός–Φουντώνει η αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ

Άλλος ένας σημαντικός σταθμός των περιοδειών του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η Πάτρα όπου θα βρεθεί την Πέμπτη 30 Μαΐου

κυριακος μητσοτακης, κυριάκος μητσοτάκης, μητσοτακης, μητσοτάκης κυριάκος

Οι περιοδείες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη συνεχίζονται ενώ μας χωρίζουν δυο εβδομάδες από τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Σήμερα θα βρεθεί στην Κέρκυρα, όπου και εκεί θα δώσει έμφαση στην οικονομία, στις μεταρρυθμίσεις αλλά και στις προκλήσεις της επόμενης ημέρας για την Ευρώπη και την Ελλάδα.

Άλλος ένας σημαντικός σταθμός των περιοδειών του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η Πάτρα, όπου θα βρεθεί την Πέμπτη 30 Μαΐου και εκτός από την επαφή με τους πολίτες στο κέντρο της πόλης θα μεταβεί και στο Αίγιο.

Όλο το εκλογικό επιτελείο βρίσκεται σε εγρήγορση, προκειμένου να καλυφθούν τα τελευταία μέτρα αυτού του προεκλογικού μαραθωνίου με στοχευμένες επισκέψεις τόσο του Κυριάκου Μητσοτάκη όσο και των κλιμακίων που «σαρώνουν» όλη τη χώρα.

Στόχος είναι η συσπείρωση της βάσης αλλά και να κληθούν οι πολίτες ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης να ψηφίσουν στις 9 Ιουνίου έτσι, ώστε να δυναμώσει η εθνική φωνή στο εξωτερικό αλλά και να συνεχιστεί η σταθερότητα στο εσωτερικό.

Το επόμενο διάστημα όπως φάνηκε και τα τελευταία 24ωρα θα κινηθεί σε ένα πολωμένο κλίμα και στην κυβέρνηση δηλώνουν αποφασισμένοι να μην αφήνουν τίποτα αναπάντητο, ειδικά σε ότι αφορά τις προσωπικές επιθέσεις που εξαπολύει ο Στέφανος Κασσελάκης στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ενδεικτικό ήταν αυτό που συνέβη με την τιμή της φέτας όπου ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε μέχρι τα σούπερ μάρκετ γυρίζοντας «ταινία» προκειμένου να αποδείξει ότι ο πρωθυπουργός είπε ψέματα στη Βουλή.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αντέδρασε άμεσα και απάντησε στον κ. Κασσελάκη, ο οποίος έψαχνε στα σούπερ μάρκετ για φέτα στην τιμή των 6,28 ευρώ το κιλό.

«Το τελευταίο που χρειάζονται οι πολίτες είναι πολιτική εξαπάτηση», δήλωσε ο κ. Μαρινάκης, διευκρινίζοντας ότι αυτή η ενδεικτική τιμή, που ανέφερε ο Πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής για να κάνει σύγκριση της φέτας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αναφερόταν σε συσκευασία μισού κιλού.

Όπως επεσήμανε γαλάζιος αξιωματούχος για την τακτική που ακολουθεί ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ: «Αυτό που βλέπουμε είναι η αποθέωση του απολίτικου. Προς το παρόν δεν μπορεί να τον πάρει κανείς σοβαρά».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέχρι και την παραμονή των ευρωεκλογών δεν θα σταματά να κάνει απολογισμό όσων έχουν γίνει τα τελευταία 5 χρόνια στη χώρα.

Θα επαναλαμβάνει ότι η μάχη κατά της ακρίβειας δεν θα σταματήσει αφού η ΝΔ είναι ένα κόμμα φιλολαϊκό και πάντα στο πλευρό των αδυνάμων.

Θα τονίζει ότι επί της διακυβέρνησής του πετύχαμε πενταπλάσιο ρυθμό ανάπτυξης από τον μέσο όρο της Ευρωζώνης, μειώθηκε η ανεργία στα προ κρίσης επίπεδα, αυξήθηκαν ο κατώτατος και ο μέσος μισθός και προωθούνται διαρκώς μεταρρυθμίσεις στην  Δικαιοσύνη, στην Υγεία και στην Παιδεία, ενισχύθηκε και θωρακίστηκε η άμυνα της χώρας.

Ίσως σας ενδιαφέρουν