Το κυβερνητικό έργο στο επίκεντρο της συνάντησης του Π. Μαρινάκη με νέους βουλευτές της ΝΔ

Ήταν η πρώτη συνάντηση με μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, η οποία πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των νεότερων σε ηλικία βουλευτών

Η ανάδειξη του κυβερνητικού έργου, ειδικά σε ό,τι αφορά τους νέους, η ακόμα πιο δυναμική παρουσία των νεότερων εκπροσώπων του Κοινοβουλίου, οι οποίοι μπορούν να εκπροσωπήσουν ουσιαστικά τη γενιά τους, και η προώθηση ακόμα περισσότερων προτάσεων προς όφελος της νέας γενιάς ήταν τα κυριότερα σημεία συζήτησης στη συνάντηση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλου Μαρινάκη, με τους νεότερους βουλευτές της ΚΟ του κόμματος.

Ήταν η πρώτη συνάντηση με μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, η οποία πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των νεότερων σε ηλικία βουλευτών και -σύμφωνα με κομματικά στελέχη- είχε στόχο την ανάδειξη του κυβερνητικού έργου και ιδιαίτερα των πολιτικών και νομοθετικών πρωτοβουλιών για τους νέους.

Ενδεικτικά, αναφέρθηκαν οι μεταρρυθμίσεις του ασφαλιστικού και του εργασιακού νομοσχεδίου, οι μειώσεις φόρων, το «Πρώτο Ένσημο», οι 86.000 νέες θέσεις εργασίας μέσα από 11 προγράμματα του ΟΑΕΔ που οδήγησαν σε μείωση της ανεργίας κατά 7% μέσα σε έναν χρόνο, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0ibW9iaWxlX2Jhbm5lciBiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4NCgkJCTxkaXYgaWQ9J3ZyYWRpbmlfUFInIGNsYXNzPSJiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4NCiAgPHNjcmlwdD4NCiAgICBnb29nbGV0YWcuY21kLnB1c2goZnVuY3Rpb24oKSB7IGdvb2dsZXRhZy5kaXNwbGF5KCd2cmFkaW5pX1BSJyk7IH0pOw0KICA8L3NjcmlwdD4NCjwvZGl2PgkJCTwvZGl2Pg==

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι βουλευτές Λάκης Βασιλειάδης, Χρήστος Δερμετζόπουλος, Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Βαγγέλης Λιάκος, Γιάννης Μελάς, Στέλλα Μπίζιου και Φίλιππος Φόρτωμας και ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, οι βουλευτές και ο γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ δεσμεύτηκαν για την προώθηση μίας ατζέντας που θα αφορά εξ’ ολοκλήρου τους νέους, με ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία των πεπραγμένων της κυβέρνησης προς αυτήν την κατεύθυνση.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Μαρινάκης τόνισε: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποδείξει με τη στάση του, σε όλους τους τομείς, ότι εμπιστεύεται τη νέα γενιά και ότι πιστεύει βαθιά στις ευκαιρίες για τους νέους. Ξεκινώντας συναντήσεις με μέλη της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας, ήθελα οι πρώτοι άνθρωποι που θα μιλήσω μαζί τους να είναι οι άνθρωποι της δικής μου γενιάς. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει καλύτερα τις ανάγκες των νέων ανθρώπων από τους ίδιους. Γι’ αυτό βρισκόμαστε εδώ σήμερα. Πρέπει να περάσει το μήνυμα σε όλους, πως η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η μόνη αληθινά προοδευτική και μεταρρυθμιστική κυβέρνηση, η οποία βρίσκεται κοντά στους νέους, έμπρακτα και όχι με συνθήματα και κούφιες υποσχέσεις».

Ίσως σας ενδιαφέρουν