Τζάκρη: Αυτοί που έλεγαν «τα σκουπίδια οι ΠΑΣΟΚοι μάς κατέστρεψαν» συζητάνε με ΠΑΣΟΚ και Ανδρουλάκη

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι από εκεί που ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έβλεπε πολιτικό κενό στα αριστερά, τώρα κάνουν συζητήσεις με το ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκ των πιο ισχυρών υποστηρικτών του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη, Θεοδώρα Τζάκρη σχολίασε τις δηλώσεις του στελέχους της «Νέας Αριστεράς» Ευκλείδη Τσακαλώτου για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε πάνελ του OPEN, με τους δημοσιογράφους Παναγιώτη Στάθη και Γιάννη Κολοκυθά, εμφανίστηκε η Θεοδώρα Τζάκρη και κλήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του Ευκλείδη ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι χυλός και εξαερώνεται».

Η Θεοδώρα Τζάκρη, ερωτηθείσα σχετικά, απάντησε ότι από εκεί που ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έβλεπε πολιτικό κενό στα αριστερά, τώρα κάνουν συζητήσεις με το ΠΑΣΟΚ.

Ενισχύοντας την επιχειρηματολογία της, μάλιστα, επικαλέστηκε το περιστατικό του διαπληκτισμού του Δημήτρη Τζανακόπουλου (Νέα Αριστερά) με τον Πάνο Ρήγα (ΣΥΡΙΖΑ), τη βραδιά των εθνικών εκλογών του Ιουνίου, όπου λίγο έλειψε να καταλήξει σε ξυλοδαρμό.

Συγκεκριμένα, η κα Τζάκρη είπε ότι «από εκεί που εμείς οι ΠΑΣΟΚογενείς του ΣΥΡΙΖΑ ήμασταν το πρόβλημα, ‘’τα σκουπίδια οι ΠΑΣΟΚοι που κατέστρεψαν τον ΣΥΡΙΖΑ’’, τώρα η Νέα Αριστερά» -της οποίας είναι στέλεχος και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος- «βρίσκεται σε συζητήσεις με το ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Ανδρουλάκη».

Ολόκληρος ο διάλογος της Θεοδώρας Τζάκρη με του δημοσιογράφους του ΟΡΕΝ:

Παναγιώτης Στάθης: «Κυρία Τζάκρη, χθες ο κύριος Τσακαλώτος είπε ότι το κόμμα είναι χυλός, ότι εξαερώνεστε…».

Θεοδώρα Τζάκρη: «Ο κύριος Τσακαλώτος μάς έλεγε μέχρι χθες ότι υπάρχει πολιτικό κενό στα αριστερά. Και τώρα βλέπω ότι έχει αντικατασταθεί αυτός ο ισχυρισμός, από το ότι “η δική μας και οι δικοί μας”, είναι οι καλύτεροι. Και μάλιστα, έχω ακούσει – ξέρετε, εμείς οι ΠΑΣΟΚογενείς, εκεί που ακριβώς ήμασταν το πρόβλημα μέχρι χθες, θυμόσαστε “τα σκουπίδια τους ΠΑΣΟΚους, μας κατέστρεψαν”».

Παναγιώτης Στάθης: «Ποιος το έλεγε αυτό;».

Θεοδώρα Τζάκρη: «Ξέρετε ποιος το έλεγε, έγινε ολόκληρη συζήτηση μέχρι και την επιτροπή δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε».

Παναγιώτης Στάθης: «Στον κύριο Τζανακόπουλο αναφέρεστε;».

Θεοδώρα Τζάκρη: «Ναι. Τώρα βλέπω ότι υπάρχουν προωθημένες συζητήσεις με το ΠΑΣΟΚ και γενικά με τον κύριο Ανδρουλάκη».

Γιάννης Κολοκυθάς: «Σας έλεγε “σκουπίδια ΠΑΣΟΚογενείς” ο κύριος Τζανακόπουλος;».

Θεοδώρα Τζάκρη: «Αυτά είναι γνωστά πράγματα, μην κάνετε ότι πέφτετε απ’ τα σύννεφα. Έχουν γραφτεί, έχουν γίνει πρωτοσέλιδα σε εφημερίδες, έχουν υπάρξει πρωτοσέλιδα».

Παναγιώτης Στάθης: «Δημοσίως, στέλεχος να το είπε έτσι, εγώ πρώτη φορά το ακούω».

Θεοδώρα Τζάκρη: «Δεν το θυμόσαστε, έχουν υπάρξει πρωτοσέλιδα σε εφημερίδες… Θέλω να έρθω και στα λεγόμενα του κ. Χαρίτση που είπε ότι θέλουμε μια ευρύχωρη, ανοιχτόμυαλη Αριστερά, που μιλάει με σαφήνεια και ειλικρίνεια. Όμως, αυτό πολύ απέχει από τις πράξεις, γιατί είδαμε ότι ολοκληρώθηκε το εγχείρημα της απόσχισης σε μόλις δύο μήνες από την εκλογή του κ. Κασσελάκη και ο εστιασμός γίνεται με κρίσεις για τον ίδιο και το επιτελείο του».


Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν