Ο Max Cooper με το «Aether» στο Μέγαρο Μουσικής, στις 16 Ιανουαρίου

Μια συναρπαστική τρισδιάστατη οπτικοακουστική εμπειρία από τον μάγο της ηλεκτρονικής μουσικής που θα μας καθηλώσει

O Max Cooper και το Architecture Social Club έρχονται στην Αθήνα, στις 16 Ιανουαρίου 2024 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, για να μας παρουσιάσουν το Aether – μία τρισδιάστατη εμπειρία φωτεινού πεδίου.

Μία μοναδική εμπειρία στην τομή του live music performance και της εμβυθιστικής φωτεινής εγκατάστασης, όπου το φως και ο ήχος δημιουργούν έναν τρισδιάστατο φωσφορίζων αιθέρα.

Ο Άγγλος παραγωγός Max Cooper αποτελεί εξέχουσα προσωπικότητα της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής. Η ξεχωριστή καλλιτεχνική προσωπικότητα του, η δημιουργική περιέργεια και η ευαισθησία του, μας έχει προσφέρει εξαιρετικές και πολύπλοκες μουσικές δημιουργίες που εμπνέονται από την επιστήμη της γενετικής και ερευνούν έννοιες όπως ανάδυση, ταυτότητα και άπειρο, καταλήγοντας σε μια αφηρημένη μουσική αφήγηση.

PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0ibW9iaWxlX2Jhbm5lciBiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4NCgkJCTxkaXYgaWQ9J3ZyYWRpbmlfUFInIGNsYXNzPSJiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4NCiAgPHNjcmlwdD4NCiAgICBnb29nbGV0YWcuY21kLnB1c2goZnVuY3Rpb24oKSB7IGdvb2dsZXRhZy5kaXNwbGF5KCd2cmFkaW5pX1BSJyk7IH0pOw0KICA8L3NjcmlwdD4NCjwvZGl2PgkJCTwvZGl2Pg==

Το Aether είναι μία τρισδιάστατη εγκατάσταση φωτεινού ηχητικού / οπτικού πεδίου, που δημιουργήθηκε από τη σύνδεση μεταξύ μουσικής, τέχνης και αρχιτεκτονικής. Βασίζεται στην ομορφιά, την ένταση και τη συναισθηματική σχέση που έχουμε με θεμελιώδεις φυσικές μορφές και ήχους γύρω μας – κύματα, επιφάνειες, συμμετρίες και σουρεαλιστικά τοπία – μία σύγχρονη ερμηνεία του φωτεινού αιθέρα. Το έργο είναι μια συνεργασία μεταξύ του ηλεκτρονικού μουσικού παραγωγού Max Cooper και του Architecture Social Club. Πειραματίζονται και εξερευνούν ιδέες για έναν νέο τύπο οπτικοακουστικής εμπειρίας εδώ και χρόνια, με το Aether να αποτελεί το αποκορύφωμα αυτής της διαδικασίας. Τόσο καθηλωτικό. Τόσο ζωντανό.

Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν