Η Ευτυχία Καραγιάννη, πρώην διεθνής αθλήτρια πόλο και μια από τις 13 παίκτριες που κέρδισαν ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, με μεγάλη προπονητική καριέρα στο χώρο της υδατοσφαίρισης, μιλάει στο vradini.gr για την τεράστια επιτυχία της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού.

Η Ευτυχία Καραγιάννη αναφέρεται ακόμα και στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όπου τα «ερυθρόλευκα κορίτσια» θα αντιμετωπίσουν την Ντουναουισβάρος, κάνοντας τη δική της πρόβλεψη.

Η Ευτυχία Καραγιάννη δήλωσε για την τεράστια επιτυχία των κοριτσιών του Ολυμπιακού

«Μιλάμε πραγματικά για μια πολύ μεγάλη επιτυχία δεδομένων των συγκυριών που υπάρχουν φέτος στο Ευρωπαϊκό και στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να βρίσκεται στον τελικό και να διεκδικεί την κούπα με αμιγώς ελληνική ομάδα και στηριζόμενη σε ελληνίδες παίκτριες, οι οποίες μάλιστα έχουν και πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Δείξαν ότι ήταν πολύ καλά προετοιμασμένες και ψυχολογικά, αλλά και στο τεχνικό κομμάτι, τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση.

Από τη στιγμή που μπόρεσαν και κράτησαν το παιχνίδι στα πρώτα δύο οκτάλεπτα στο γκολ, κατάφεραν και κάναν τη διαφορά».

Αναφορικά με τον τελικό με την Ντουναουισβάρος

«Ο Ολυμπιακός έχει βρεθεί πάρα πολλές φορές σε τελικό και ο συνδυασμός αρκετά έμπειρων παικτριών με τα νέα κορίτσια, θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο, αφού τα κορίτσια αυτά έχουν μάθει να παίζουν σε τελικούς και να διεκδικούν τη νική. Θεωρώ πως υπάρχει πιθανότητα, ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ομάδα φέτος, οπότε υπάρχει πιθανότητα να κερδίσει την κούπα αυτή».