Πολύ κοντά στην απόκτηση του Τι Τζέι Μπρέι ο Παναθηναϊκός

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα γίνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Τι Τζέι Μπρέι, που έφυγε από την Σαραγόσα, αφού λυθεί και το συμβόλαιό του με την Μπάγερν.

O Αμερικανός γκαρντ είναι ο πρώτος στόχος του «τριφυλλιού» για την ενίσχυση της περιφέρειάς του. Ήταν ο παίκτης που είχε ξεχωρίσει ο Όντεντ Κάτας και ήθελε να τον φέρει στο ΟΑΚΑ. Έπρεπε, όμως, να λυθούν πρώτα ορισμένα ζητήματα με το συμβόλαιό του.

Τα πράγματα κυλούν γρήγορα και πριν από λίγο η Σαραγόσα γνωστοποίησε την λύση της συνεργασίας της με τον αριστερόχειρα γκαρντ. Το θέμα, όμως, δεν έχει τελειώσει ακόμη υπό την έννοια ότι για να είναι τελείως ελεύθερος ο Μπρέι, πρέπει να αποδεσμευτεί από την Μπάγερν. Θυμίζουμε πως ο παίκτης ανήκει στη γερμανική ομάδα και στη Σαραγόσα έπαιζε ως δανεικός.

Πλέον, θεωρείται θέμα χρόνου να γίνει και αυτό και από εκεί και πέρα να πάρει την απόλυτη ουσία η προφορική συμφωνία, που έχουν ήδη οι «πράσινοι» με τον άλλοτε παίκτη του Κολοσσού. 

Ο Μπρέι ξεκίνησε τη χρονιά στην Μπάγερν και μεσούσης της σεζόν πήγε στη Σαραγόσα, με την οποία το Σάββατο (6/2) έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι. Είναι γκαρντ, που παίζει και στις τρεις περιφερειακές θέσεις και ένα από τα βασικά του στοιχεία είναι ότι καταλαβαίνει πολύ καλά το παιχνίδι και διαθέτει αξιόπιστο σουτ.

Υπενθυμίζουμε πως ο 28χρονος γκαρντ έκανε μερικές εμφανίσεις με τους Βαυαρούς στην αρχή της σεζόν στην Euroleague. Η προθεσμία μεταγραφής ενός παίκτη της λίγκας σε μία άλλη ομάδα της διοργάνωσης έχει παρέλθει από τον προηγούμενη μήνα. Ως εκ τούτου, ο Αμερικανός δεν θα μπορεί να αγωνιστεί τη φετινή χρονιά με το «τριφύλλι» στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση και θα αποκτηθεί για τις εντός των συνόρων υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

Στην χώρα μας είχε κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις με τον Κολοσσό και ακόμη πιο ουσιαστικός και θεαματικός ήταν ένα χρόνο μετά στην Γερμανία με την Ράστα Βέχτα. Μία χρονιά, που του έδωσε και το εισιτήριο για την Μπάγερν και την Euroleague.