Praktiker: Πολλές εκπλήξεις για την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών | αα 1

Την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών γιορτάζει για 7η συνεχή χρονιά, η  Praktiker Hellas, το μεγάλο  Δίκτυο καταστημάτων DIY και Home Improvement στην Ελλάδα.

«Σε μια τόσο ιδιαίτερη χρονιά για όλους, νοιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι που διοργανώσαμε αυτές τις δράσεις, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, έτσι ώστε να μπορούμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί την εξυπηρέτηση με τους καταναλωτές και τους ανθρώπους μας»,δήλωσε ο διευθυντής πωλήσεων και Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρίας Ιωάννης Μποζοβίτης,, με τον διευθύνοντα σύμβουλο Ιωάννη  Σελαλμαζιδη.  

« Για εμάς στην Praktiker Hellas, η εξυπηρέτηση είναι πολύ σημαντική και γι΄ αυτό φροντίζουμε μέσω αυτής να παρέχουμε κορυφαίες εμπειρίες, τόσο σε επίπεδο αγοραστικού ταξιδιού, όσο και σε επίπεδο εργασιακού κλίματος.

Το χαμόγελο των πελατών μας, που μένουν καθημερινά ευχαριστημένοι από εμάς, προέρχεται από το χαμόγελο των ανθρώπων μας που καθημερινά εργάζονται με όλο τους μεράκι και τους ευχαριστούμε πολύ γι΄ αυτό.

 Σας προσκαλούμε όλους, λοιπόν, με θετικό πρόσημο, να συνεχίζουμε μαζί να χαμογελούμε και να γιορτάζουμε».

Συγκεκριμένα, σε μια ιδιαίτερη χρονιά για όλους, η ομάδα της Praktiker πανελλαδικά, με δύναμή της, το πάθος της για την εξυπηρέτηση, συνεχίζει να δίνει καθημερινά τον καλύτερό της εαυτό.

Αγκαλιάζοντας και κάνοντας πράξη το μήνυμα της ΕΕΕΠ «Στην Εξυπηρέτηση  Συνεχίζουμε… μαζ!», δίνει και φέτος τη δική της αισιόδοξη πινελιά, γιορτάζοντας με αυτόν τον τρόπο τη δέσμευσή της να προσφέρει τις καλύτερες εμπειρίες, τόσο αγοραστικά όσο και εργασιακά.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, οι πελάτες της Praktiker θα μπορούν να απολαύσουν, υπέροχα δωρεάν workshops σε όλα τα καταστήματα, με μια κατασκευή ανά ημέρα, όπου θα ληφθούν όλα τα προβλεπόμενα από τις Αρμόδιες Αρχές μέτρα για την ασφάλεια όλων.

Εκδηλώσεις και παρουσιάσεις προϊόντων, με συνεργαζόμενους προμηθευτές.

Απίθανα δώρα, ειδικά για τους εγγεγραμμένους στο πρόγραμμα πιστότητας ‘my Praktiker’, δηλώνοντας συμμετοχή σε κλήρωση.

Δωρεάν Μεταφορά, για όλες τις αγορές (ανεξάρτητα από την ημ/νία παράδοσης), για παραγγελίες/αγορές εντός καταστημάτων και τηλ. παραγγελίες σε καταστήματα,  έως 10.10.20, αλλά και

για ηλεκτρονικές παραγγελίες και παραγγελίες στο τηλ. κέντρο, άνω των 100 ευρώ,  έως 11.10.20.

Πανελλαδικό διαγωνισμό (Great Service Store), με δώρο 80 δωροεπιταγές Praktiker, αξίας 100 ευρώ.

Να σημειωθεί πως η Praktiker Hellas, μετρά 28 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά εκπαιδεύοντας τους καταναλωτές γύρω από τη φιλοσοφία «Φτιάξ’ το μόνος σου» (Do-it-Yourself).

 Διαθέτοντας 16 καταστήματα συνολικής έκτασης 100.000 τ.μ., ένα δυναμικό e-shop και δύο b2b Centers σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αποκλειστικά για επαγγελματίες, προσφέρει ετησίως σε περισσότερους από 6.000.000 πελάτες αγοραστικές εμπειρίες κορυφής, για κάθε μικρή ή μεγάλη αλλαγή.

Παράλληλα, αποτελεί one-stop-shop για κάθε ανάγκη του σπιτιού και του κήπου, παρέχοντας καθημερινά 50.000 προϊόντα και ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Από τον Απρίλιο του 2014, η εταιρία, έχει ενσωματωθεί στον κορυφαίο καναδικό Όμιλο Fairfax Financial Holdings Limited, γνωστό για το σημαντικό ιστορικό επιτυχημένων επενδύσεων σε διεθνείς εταιρίες με ισχυρές προοπτικές ανάπτυξης, καθώς και για τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη εταιρικών αξιών από το 1985.

Επιπλέον, η Praktiker Hellas δίνοντας έμφαση στη διαρκή της ανάπτυξη και εξέλιξη, βρίσκεται σε διαδικασία υλοποίησης επενδυτικού πλάνου που περιλαμβάνει την αναβάθμιση των συστημάτων της, την ανακαίνιση των υπαρχόντων καταστημάτων της καθώς και την επέκταση του δικτύου της με νέα, στην Αττική και την περιφέρεια.

Με μια καταρτισμένη ομάδα 1.600 επαγγελματιών και με προτεραιότητα τις ξεχωριστές ανάγκες των πελατών της, η εταιρία προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση, ενώ με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Κοινωνία και το Περιβάλλον, υλοποιεί ολοκληρωμένα προγράμματα και πρωτοβουλίες Εταιρικής Υπευθυνότητας.