Πρίγκιπας Χάρι: Ο βιογράφος του αναφέρει πως έχει μετανιώσει για τη συνέντευξη στην Όπρα | db09e69ffd9195115c3dd1549a367ead0e PHOTOPrinceHarry Meghan Oprah3Photocredi.rsquare.w1200

Ο συγγραφέας της βιβλιογραφίας του πρίγκιπα Χάρι, Ντάνκαν Λαρκόμπ, σε συνέντευξη του ανέφερε πως η σχέση του με τον πρίγκιπα μετράει 10 χρόνια φιλίας, οπότε τον γνωρίζει πολύ καλά.

Σύμφωνα με τον Λαρκόμπ, που έχει περιγράψει στο παρελθόν τον Χάρι ως «θερομοκέφαλο», ο πρίγκιπας αποφάσισε να παραχωρήσει την συνέντευξη διότι ήταν πραγματικά πολύ πληγωμένος και απογοητευμένος από την οικογένειά του, και κυρίως από το πώς οι συγγενείς του αντιμετώπισαν τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ.

Οδηγούμενος από το συναίσθημα, «όπως συνηθίζει», ο πρίγκιπας καταφέρθηκε έντονα κατά της οικογένειάς του στην συνέντευξη, όμως ο ίδιος θεωρεί πως όσο περνάει ο καιρός, ο πρίγκιπας θα μετανιώνει όλο και περισσότερο για τα όσα είπε- αλλά και για το γεγονός ότι εγκατέλειψε τη βασιλική οικογένεια.

Παραχωρώντας συνέντευξη στο περιοδικό «Closer», ο βιογράφος θυμήθηκε ένα περιστατικό που συνέβη όσο καιρό ο ίδιος ήταν κοντά στη βασιλική οικογένεια.

Το 2008, οι πρίγκιπες Χάρι και Ουίλιαμ είχαν παρευρεθεί στο μπάτσελορ πάρτι του Πίτερ Φίλιπς, γιου της αδελφής του πρίγκιπα Καρόλου, πριγκίπισσας Άννας.

Ο Λαρκόμπ τους είχε ακολουθήσει στην εκδήλωση, έχοντάς τους ξεκαθαρίσει, όπως λέει, ότι θα συζητούσε μετά μαζί τους για τα όσα κατέγραψε, προτού αυτά συμπεριληφθούν στη βιογραφία του πρίγκιπα Χάρι.

Όπως αναφέρει, την ημέρα μετά το πάρτυ- και παρά τις διαβεβαιώσεις του Λαρκόμπ- ο Χάρι ήταν εν εξάλλω και συμπεριφερόταν με καχυποψία και εχθρικότητα απέναντι στον συγγραφέα, ηρεμώντας μόνο μετά από την παρέμβαση του Ουίλιαμ.

Πρίγκιπας Χάρι: Ο βιογράφος του αναφέρει πως έχει μετανιώσει για τη συνέντευξη στην Όπρα | download
Χάρι και Ουίλιαμ μαζί πριν τις εντάσεις

«Ο Χάρι ηρέμησε και κάθισε να με ακούσει, μόνο αφού τον καθησύχασε ο Ουίλιαμ. Τελικά είχαμε μια ωραία συζήτηση, πίνοντας μπύρες», θυμάται ο Λαρκόμπ.

Έτσι και τώρα, ο Λαρκόμπ θεωρεί ότι η συνέντευξη αποτέλεσε μια ευκαιρία για τον πρίγκιπα, ώστε να «ξεσπάσει» για όσα τον απασχολούσαν, μετανιώνοντας γι’ αυτήν καθώς θα ανακτά την ηρεμία και την νηφαλιότητά του.

Πρίγκιπας Χάρι: Ο βιογράφος του αναφέρει πως έχει μετανιώσει για τη συνέντευξη στην Όπρα | william harry scaled 1
Τα δυο αδέρφια στην κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου
Πρόσφατα, ο Χάρι μετέβη από το Λος Άντζελες στο Λονδίνο, προκειμένου να παρευρεθεί, ως γνωστόν, στην κηδεία του παππού του, πρίγκιπα Φιλίππου.

Η κηδεία θεωρήθηκε από πολλούς καλή ευκαιρία, προκειμένου τα αδέρφια Ουίλιαμ και Χάρι να αποκαταστήσουν τις ως τώρα «ψυχραμένες» τους σχέσεις.

Παρόλα αυτά, οι πηγές θέλουν τις ελάχιστες συζητήσεις που έγιναν ανάμεσά τους να μην υπήρξαν ιδιαίτερα «παραγωγικές», με τον Χάρι να επιστρέφει στις ΗΠΑ «χάνοντας» τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ, που ήταν 4 ημέρες μετά.

Για το θέμα αυτό, ο Λαρκόμπ λέει πως γνωρίζει ότι ο Χάρι αισθάνθηκε «μουδιασμένος» καθώς επέστρεφε στο Λος Άντζελες.

«Ο Χάρι είχε ανάμικτα συναισθήματα, αποχωρώντας από την Αγγλία», λέει ο συγγραφέας. «Η κηδεία και η επανένωση με την οικογένειά του τού θύμισαν όσα θυσίασε τα τελευταία χρόνια και του δημιούργησαν νοσταλγία για την παλιά του ζωή».

Τέλος, ο βιογράφος αναφέρει πως ενώ η Μέγκαν Μάρκλ βρίσκεται στο στοιχείο της τώρα που κατοικεί στο Λος Άντζελες, ο πρίγκιπας Χάρι δείχνει να ζορίζεται και ίσως στο μέλλον υπάρξουν και νέες εντάσεις.