Τα άπλυτα του Χιου Χέφνερ στην φόρα έβγαλε πρώην κουνελάκι του Playboy, το οποίο έγραψε βιβλίο για τα όργια που γίνονταν μέσα στη βίλα του.

Η 41χρονη σήμερα Μάντισον, που ήταν με τον Χιου Χέφνερ μεταξύ του 2001 και του 2008, δημοσίευσε ένα εκρηκτικό βιβλίο για τον χρόνο της μαζί του και το Playboy, που ονομάζεται «Down the Rabbit Hole», το 2015.

Τώρα, το βιβλίο πρόκειται να μεταφερθεί στη μικρή οθόνη, με τη σταρ του «Home and Away», Σαμάρα Γουίβινγκ, να υποδύεται το άλλοτε κουνελάκι του Playboy.

Η σειρά θα δραματοποιήσει αυτά που υποστηρίζει ότι είδε η Μάντισον να συμβαίνουν πίσω από τις πύλες της έπαυλης του Playboy. Οπως γράφει στο βιβλίο της δίνονταν ναρκωτικά σε νέες γυναίκες και ενθαρρύνονταν να συμμετέχουν σε όργια δύο φορές την εβδομάδα με τον Χιου Χέφνερ. Η Μάντισον δεν αποτελούσε εξαίρεση, ως η νούμερο ένα φίλη στο χαρέμι του Χιου Χέφνερ.

Ομαδικό σεξ και χάπια

Αυτό που ξεκίνησε ως πάρτι έγινε σύντομα φυλακή για τη Μάντισον, λέει. Ήταν μόλις 20 ετών και πήγαινε ακόμα στο πανεπιστήμιο όταν γνώρισε έναν φίλο του Χέφνερ, ενώ εργαζόταν ως σερβιτόρα στο Hooters.

Αυτός ο φίλος την κάλεσε σε ένα πάρτι στη βίλα του Playboy. Και σύντομα βρέθηκε να πηγαίνει στα πάρτι της Κυριακής στην πισίνα κάθε εβδομάδα.

Μετά από έναν χρόνο, αποφάσισε να δοκιμάσει να γίνει μία από τις φίλες του Χιου Χέφνερ για να συνεχίσει να ζει στο Λος Άντζελες.

Οπως γράφει στο βιβλίο της πίστευε ότι καμία από αυτές δεν έκανε σεξ με τον ηλικιωμένο μεγιστάνα, ο οποίος διένυε τότε την έβδομη δεκαετία της ζωής του. Αλλά γρήγορα κατάλαβε ότι έκανε λάθος, κατά τη διάρκεια της πρώτης «Νύχτας Κλαμπ», με τον Χέφνερ και τις άλλες φίλες του, όταν της πρόσφερε μεθακαλόνη, λέγοντάς της πως «στη δεκαετία του ’70 αποκαλούσαν αυτά τα χάπια “ανοιχτήρια μηρών”».

Αρνήθηκε τα ναρκωτικά, αλλά όπως υποστηρίζει δεν μπορούσε να αρνηθεί αργότερα στο αρχοντικό όταν της είπαν ότι ήρθε η ώρα να πάει στο υπνοδωμάτιο του Χιου Χέφνερ.

Σύμφωνα με τη δική της μαρτυρία, εκεί, οι γυναίκες αναμενόταν να δώσουν παράσταση για αυτόν, και μια από τις άλλες φίλες έσπρωξε τη Μάντισον προς τον Χέφνερ.

«Δεν υπήρχε οικειότητα. Δεν υπήρχαν φιλιά, τίποτα», έγραψε η Μάντισον. «Ήταν τόσο σύντομο που δεν θυμάμαι καν τι ένιωθα, πέρα από το να έχω ένα βαρύ σώμα πάνω μου».

Τα οργιά όπως λέει η Μάντισον, συνέβαιναν μετά τις νύχτες του «Κλαμπ», κάθε Τετάρτη και Παρασκευή.

Σκέφτηκε να αυτοκτονήσει από την πίεση

Όπως ισχυρίζεται, δεν ήταν μόνο το σεξ που της επέβαλαν να κάνει. Η Μάντισον σύντομα συνειδητοποίησε ότι ελεγχόταν και με άλλους τρόπους.

Έπρεπε να συμμορφωθεί με μια αυστηρή απαγόρευση της κυκλοφορίας στις 9 μ.μ., ενώ της είπαν να σταματήσει τη δουλειά της ως σερβιτόρα, αποκόβοντάς την έτσι από τον έξω κόσμο.

Σύμφωνα με την Μάντισον ο Χιου Χέφνερ έκανε επίσης σκληρά σχόλια για την εμφάνισή της και αρνήθηκε να την αφήσει να δει έναν γιατρό όταν έπαθε κατάθλιψη. Η Μάντισον λέει ότι η κατάσταση έγινε τόσο απελπιστική που σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή της.

«Ο πνιγμός μού έμοιαζε λογικός τρόπος για να ξεφύγω από τη γελοία ζωή που ζούσα», έγραψε. «Απλώς δεν μπορούσα να αντέξω τη δυστυχία μου πια», γράφει.