Πρώην μοντέλο του Playboy έσωσε την ζωή άνδρα που έπεσε θύμα πυροβολισμού

Το πρώην μοντέλο καθόταν στην αυλή του σπιτιού του όταν άκουσε τους πυροβολισμούς, και με θάρρος έσπευσε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στο θύμα. Πρόκειται για τη Βικτόρια Βαλεντίνο, μοντέλο που μεσουρανούσε την δεκαετία του ’60, έχοντας εμφανιστεί πολλές φορές στα εξώφυλλα του Playboy και ανακηρυχτεί Playmate της χρονιάς 1963.

Η Βικτόρια είχε απασχολήσει τα τελευταία χρόνια ξανά την κοινή γνώμη, καθώς υπήρξε ένα από τα θύματα του Bill Cosby που κινήθηκαν εναντίον του νομικά.

Η Βαλεντίνο, η οποία πλέον κατοικεί μόνιμα στην Αλταντίνα της Καλιφόρνια, είχε εργαστεί ως νοσοκόμα αφού αποσύρθηκε από την καριέρα της ως μοντέλο.

Έτσι, ήξερε ακριβώς πώς έπρεπε να κινηθεί ώστε να βοηθήσει τον άνδρα να παραμείνει στη ζωή, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Στο πλάι του θύματος βρισκόταν και η γυναίκα του, η οποία βοήθησε τη Βικτόρια στο να τον κρατήσουν ήρεμο μέχρι να φτάσουν οι ενισχύσεις.

Πλέον ο άνδρας βρίσκεται στο νοσοκομείο, και η έγκαιρη παρέμβαση της Βικτόρια φαίνεται πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να διατηρηθεί το θύμα εν ζωή.Παρόλα αυτά, η ίδια δεν θεωρεί ότι έκανε κάτι σπουδαίο, αλλά ό,τι θα έπρεπε να είχε κάνει και κάθε άλλη νοσοκόμα.