Προϊστάμενος κούριερ έσπασε την μύτη διανομέα γιατί δεν ολοκλήρωσε ολες τις παραδόσεις

Απίστευτο περιστατικό βίας σημειώθηκε στην περιοχή των Γλυκών Νερών, Αττικής, όταν ένας προϊστάμενος γνωστής εταιρείας κούριερ χειροδίκησε βάναυσα σε ένα υπάλληλο του. Ο λόγος αυτής της επίθεσης ήταν ότι ο υπάλληλος που εργαζόταν ως διανομέας στην εταιρεία παρέδωσε τα 70 από τα 160 δέματα που του είχαν ανατεθεί μέσα σε μία μέρα. Μάλιστα, η βία που άσκησε ο προϊστάμενος του, είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει τη μύτη του διανομέα.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, το ιδιαιτέρως άσχημο περιστατικό ξεκίνησε όταν ο υπάλληλος, με 20ετή υπηρεσία στη συγκεκριμένη εταιρεία κούριερ, ανακοίνωσε πως δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στον ημερήσιο στόχο, παραδίδοντας τελικά μόλις τα 70 από τα 160 δέματα που ήταν προγραμματισμένα για χθες -λόγω των ιδιιατέρως δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν και δεδομένης και της πίεσης που υφίστανται τον τελευταίο καιρό οι ταχυμεταφορικές εταιρείες.

Ο προϊστάμενος, οργισμένος από αυτή την έκβαση, απαίτησε να παραδοθούν όλα τα δέματα άμεσα, αδιαφορώντας για τα εμπόδια που προέκυψαν λόγω κακοκαιρίας.

Τότε ο εργαζόμενος, φανερά εκνευρισμένος λόγω έλλειψης κατανόησης, απάντησε στον προϊστάμενό του… «να τα παραδόσεις εσύ!».

Και ο προϊστάμενος του… απάντησε με μία δυνατή γροθιά στο πρόσωπο, σπάζοντάς του τη μύτη.

Ευθύς αμέσως ο διανομέας, σοκαρισμένος από τη χειροδικία, επικοινώνησε με την αστυνομία για να καταγγείλει την επίθεση.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η αστυνομία συμβούλεψε το θύμα να παραστεί στη ΓΑΔΑ προκειμένου να καταγγείλει το γεγονός και να εξεταστεί από ιατροδικαστή προτού μεταβεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Ο εργαζόμενος κατέθεσε μήνυση εναντίον του προϊσταμένου του και ακολούθησαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

Ο ίδιος εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί η επίθεση σε βάρος του, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου δέχτηκε την κατάλληλη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.