Κληθείς να σχολιάσει το περιστατικό αστυνομικής βίας την περασμένη Κυριακή στη Νέα Σμύρνη με πρωταγωνιστή έναν συνάδελφό του, ο α’ αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ και πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας Θανάσης Νταβούρας, προχώρησε σε προκλητικές δηλώσεις.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε πως «για δύο γκλοπιές απολογούμασταν σε όλο το απλυταριό».

Μιλώντας στο TRT Radio ο κ. Νταβούρας επεσήμανε πως «μια κακή εικόνα ενός συναδέλφου, μια άτυχη στιγμή που παραλίγο να οδηγήσει στη δολοφονία συναδέλφου και βεβαίως έχει προηγούμενο. Είναι τα αντικοινωνικά τοξικά αποβράσματα, τα οποία ζουν με αίμα αστυνομικού. Είναι βρικόλακες που ζουν με αίμα αστυνομικού. Χορτάσαμε ανέξοδες καταδίκες της βίας από όπου και αν προέρχεται».

«Την πάτησαν οι συνάδελφοι λόγω απειρίας. Για τρεις γκλοπιές απολογούμασταν γονατιστοί σε όλο το απλυταριό. Δεν υπάρχει μήνυση, ο συνάδελφος καταδικάστηκε από τα ΜΜΕ, ήταν μια κάκιστη εικόνα. Το βίντεο με το λιντσάρισμα του αστυνομικού το είδαμε από την αρχή, άλλα βιντεάκια δεν τα είδαμε από την αρχή. Εκείνος φώναζε ότι πονάει. Ο συνάδελφός μου δεν πρόλαβε να βγάλει κιχ. Άντε να τελειώνουμε για το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται και ο Παπάς», κατέληξε.