Προκλητικός για ακόμη μία φορά ο Ξιαρχό στρέφεται κατά της Δανάης Μπάρκα: «Η χοντρή είναι παρουσιάστρια»

Προκλητικός και αμετανόητος εμφανίστηκε ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχό ο οποίος με ανάρτηση του στα social media καταφέρεται εναντίον όσων του άσκησαν κριτική για τα προσβλητικά του σχόλια εις βάρος μιας κοπέλας.

Στο στόχαστρο του βρέθηκε η παρουσιάστρια του Mega Δανάη Μπάρκα για την οποία ανέφερε «Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια», εμφανίστηκε για κλάσματα του δευτερολέπτου στην οθόνη, με αποτέλεσμα να πυροδοτηθούν νέες αντιδράσεις στα social media σε βάρος του. Προκλητικός για ακόμη μία φορά ο Ξιαρχό στρέφεται κατά της Δανάης Μπάρκα: «Η χοντρή είναι παρουσιάστρια» | ksiarxo mparka

Πριν λίγη ώρα ο Τάσος Ξιαρχό μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Αθήνας και συγκεκριμένα στα Επείγοντα του Παθολογικού, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που -κατά δήλωσή του- έκανε, παίρνοντας χάπια.

Δανάη Μπάρκα προς Τάσο Ξιαρχό: «Δεν υπάρχουν κατώτεροι άνθρωποι»

Η Δανάη Μπάρκα βγήκε στο «Πάμε Δανάη!» με ριγέ μπλούζε και είπε τα εξής: «Ένας από τους λόγους που είμαι πολύ χαρούμενη που υπάρχω με έναν τρόπο στην ελληνική τηλεόραση είναι γιατί έχουμε βήμα σε περιπτώσεις και καταστάσεις που χρειάζεται να έχουμε όλοι ένα βήμα και να πούμε τη γνώμη μας. Μπορεί πάρα πολλοί άνθρωποι να έχουν δει το σαββατοκύριακο το σάλο που προέκυψε με την ανάρτηση ενός γνωστού ανθρώπου σε σχέση με ένα κορίτσι το οποίο δεν γνώριζε ότι ανέβηκε στα social media του συγκεκριμένου ανθρώπου και φόραγε ρίγες και ήταν λίγο εύσωμη».

Στη συνέχεια σημείωσε: «Δεν υπάρχει κανένας κατώτερος άνθρωπος από κανέναν άλλον. Όλοι είμαστε το ίδιο σημαντικοί, το ίδιο απαραίτητοι και αναγκαίοι σε αυτό τον κόσμο. Όσο αλλάζουμε τον εαυτό μας για να αρέσουμε σε τρίτους ή στην κοινωνία, χαλάμε την προσωπικότητά μας. Γι’ αυτό να μην πέφτουμε σε αυτή την παγίδα».

«Να φοράτε ρίγες, να φοράτε ότι θέλετε, να σας αγαπάτε και αν κάποια στιγμή αισθάνεστε πιο δυνατοί από κάποιον άλλον, να τον προστατεύετε γιατί στη θέση ενός κοριτσιού που υπέστη bullying μπορεί να βρεθούμε εμείς αύριο. Ότι γίνετε στον διπλανό, αφορά άμεσα και εμάς», κατέληξε.