Θα δώσει τελικά το «παρών» στην ορκωμοσία των υπουργών ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος διαπιστώθηκε θετικός στον κορωνοϊό και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» σήμερα Πέμπτη 19 Νοεμβρίου το πρωί ενώ νοσηλεύεται σε απλή κλινική COVID με ήπια συμπτώματα.

Ο Αρχιεπίσκοπος εισήχθη για προληπτικούς λόγους σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας καθώς ο πυρετός του είναι σταθερός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διαπιστώθηκε θετικός στον κορωνοϊό τη Δευτέρα, ωστόσο οι γιατροί έκριναν πως θα ήταν καλύτερο να εισαχθεί σε νοσοκομείο, παρά τα ήπια συμπτώματα.

Βάσει των όσων μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, είχε διαγνωσθεί αρνητικός τόσο στις ταχείες εξετάσεις, όσο και στις μοριακές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε και μετά το πέρας των εργασιών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και πριν από την συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, διαγνώσθηκε θετικός στην προγραμματισμένη μοριακή εξέταση στην οποία υποβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 16/11.

«Μετέχω και προσωπικά ως ποιμένας στη δοκιμασία που αφορά σε χιλιάδες αδελφούς μας στην πατρίδα μας και σε εκατομμύρια σε ολόκληρη την Οικουμένη. Μετέχω στην αγωνία και στον πόνο και στον φόβο όλων, που με την Πίστη μας στον Θεό όλοι θα υπερνικήσουμε», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος σε μήνυμά του λίγο πριν την εισαγωγή του, θέλοντας να υπενθυμίσει σε όλους τη σημασία για την τήρηση των μέτρων.