Αρνείται κάθε κατηγορία που τον βαραίνει και επιμένει πως ήθελε να παντρευτεί την τότε 11χρονη που σήμερα τον κατήγγειλε, ο πρώην προπονητής της.

Ο 38χρονος, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια, αδικήματα που τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος, αρνήθηκε κάθε κατηγορία ενώ επέμεινε πως ήθελε να παντρευτεί την κοπέλα.

«Δεν έγινε μια φορά. Τα είχαμε. Θα την παντρευόμουν. Δεν αμφιβάλω ότι θα δικαστώ. Το γνώριζα από πριν. Δεν είπα ότι δεν το έκανε. Δεν αισθάνομαι βιαστής. Ας καταλήξω στη φυλακή για πάρτη της. Να σκεφτεί αν με ήθελε ή δεν με ήθελε. Με είχε πείσει πως η διαφορά ηλικίας ήταν ιδανική. Ήταν αμοιβαίο.

Έφυγα από την ομάδα με ένα τηλέφωνο. Δεν με κυνήγησε ποτέ ο πατέρας της. Μου είπε θα τα πούμε στον Εισαγγελέα. Με ποια έννοια να το μετανιώσω; Να μετανιώσω κάποιον που τον αγαπάς πραγματικά; Γιατί να το μετανιώσω; Να μετανιώσει αυτός που σκοτώνει ή αυτός που βιάζει…εγώ δεν βίασα. Είχα πλήρη επίγνωση για τι κάνω. Ας πληρώσω. Δεν παίρνω πίσω, ας με εκτελέσουν, ας με ρίξουν στη φυλακή…» είπε στο ΜEGA.

«Δεν μετανιώνω»

Τίποτα ωστόσο, φαίνεται να πτόησε τον 38χρονο άνδρα. Ακόμα και όταν το έμαθε ο πατέρας της. Ακόμα και όταν απολύθηκε από τον Όμιλο.

«Έφυγα από την ομάδα γιατί με πήραν τηλέφωνο “σταματάς τη συνεργασία”. Ο πατέρας της δεν με κυνήγησε ποτέ. Μου είπε θα τα πούμε στον εισαγγελέα».

Η στάση του παραμένει η ίδια. Καμία μεταμέλεια ούτε την ύστατη στιγμή.

Λίγες ώρες μετά από αυτή την συνέντευξη, οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες για να οδηγηθεί τελικά, ενώπιον της δικαιοσύνης.

Τι είπαν ο πατέρας και η μητέρα του προπονητή

Σε συνέντευξή του στο STAR Channel ο πατέρας του προπονητή ιστιοπλόου τόνισε πως έβλεπε την ανήλικη αθλήτρια σαν παιδί του, αποκλείοντας το ενδεχόμενο σεξουαλικής σχέσης, ενώ στο ίδιο κανάλι μίλησε και η μητέρα του προπονητή.

Η μητέρα του 38χρονου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και υποστήριξε πως η οικογένεια της ανήλικης τότε έδειχνε ιδιαίτερη αδυναμία στον γιο της.

Πάντως, σοκαριστική είναι η κατάθεση της 21χρονης σήμερα αθλήτριας ιστιοπλοΐας για όσα πέρασε στην παιδική της ηλικία από τον 38χρονο προπονητή της, αφού κατέθεσε πως την απειλούσε άλλοτε πως θα σκότωνε τους δικούς της, άλλοτε πως θα τους κατέστρεφε οικονομικά ή ότι στο άκουσμα της είδησης οι ίδιοι «θα διαλύονταν από την ντροπή».