Ένας προπονητής αμερικανικού ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ αποκλείστηκε για πάντα από το άθλημα μετά το βίαιο περιστατικό έλαβε χώρα στη Τζόρτζια των ΗΠΑ, όπου  χτύπησε ένα 9χρονο παιδί κατά τη διάρκεια αγώνα, ρίχνοντάς το στο έδαφος.

Ο Γκερέλ Γουίλιαμς εκτός από προπονητής στην παιδική ομάδα Savannah Gators, εργάζεται και στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, απ’ όπου επίσης απολύθηκε.

Η αμερικανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου νέων των απέβαλλε δια βίου από το αγώνισμα, χαρακτηρίζοντας τις ενέργειές του «πλήρη παραβίαση» του κώδικα λειτουργίας, που απαγορεύει κάθε μορφής βίας.

Από την πλευρά του ο Γουίλιαμς ζήτησε δημοσίως συγγνώμη για τη συμπεριφορά του μέσω ανάρτησης στο Facebook.

«Ζητώ συγγνώμη. Δεν υπάρχει δικαιολογία για τις πράξεις μου. Ελπίζω να με συγχωρήσεις, όπως και οι γονείς σου» έγραψε ο άντρας.

Το βίντεο έγινε viral στα social media, προκαλώντας σοβαρές αντιδράσεις. Μεταξύ εκείνων που καταδίκασαν το βίαιο περιστατικό ήταν και ο γνωστός άσος του NBA Λεμπρόν Τζέιμς.

«Τι στο καλό; Αυτός θα μπορούσε να είναι ο γιος μου. Αλλά και να μην ήταν ο γιος μου, αν ήμουν εκεί, δύσκολα θα περιοριζόμουν μόνο στα λόγια» σχολίασε ο άσος των Λέικερς για τον προπονητή.